• Zakon o zaštiti potrošača – između teorije i prakse

    U organizaciji Tela za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova, koje deluje pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine, u hotelu „Palas“ u Beogradu, 21. februara će biti održan stručni panel pod nazivom „Zakon o zaštiti potrošača – između teorije i prakse“.   Tema ovog stručnog skupa je efikasno rešavanje problema potrošača.   PROČITAJTE JOŠ: Vladimir Kovač o […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zakon o zaštiti potrošača – između teorije i prakse

    U organizaciji Tela za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova, koje deluje pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine, u hotelu „Palas“ u Beogradu, 21. februara će biti održan stručni panel pod nazivom „Zakon o zaštiti potrošača – između teorije i prakse“.

     

    Tema ovog stručnog skupa je efikasno rešavanje problema potrošača.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vladimir Kovač o Digitalk konferenciji: Izazov je iznenaditi publiku nečim novim

     

    Na panelu će učestovati članovi Tela za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova, savetnik Ministarstva trgovine Stefan Cvetković, predstavnik specijalizovane akreditovane međunarodne priznate kontrolne organizacije u Srbiji „Jugoinspekt“ iz Beograda, kao i Jovanka Stojković Nikolić, ispred Ascijacije potrošača Srbije – APOS Novi Sad.

     

    U radu panela učestvovaće i predstavnici kompanija i velikih firmi, lidera na domaćem tržištu u prodaji robe i usluga.

     

    – Veliko nam je zadovoljstvo što su i predstavnici kompanija prepoznali značaj ovog stručnog panela. Time su pokazali da se društveno odgovorno ponašaju. Cilj nam je svima isti, da se nesporazumi i problemi sa krajnjim kupcem svedu na minimum – kaže za portal zrenjaninski.com diplomirana pravnica Violeta Stamenković, ispred Tela za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova.

     

    Vansudsko rešavanje sporova najbolje rešenje

     

    Ona navodi da, osim stručnosti, učesnici imaju profesionalnu odgovornost i obavezu da istaknu društvenu korist njihovog rada. To čine tako što javno i kroz medije govore i promovišu vansudsko rešavanje potrošačkih sporova.

     

    – Jako je važno da o pravima i obavezama svih učesnika, dakle i trgovaca i potrošača, govorimo u ovakvom pravnom formatu – dodaje Violeta Stamenković.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Svako od nas je potrošač. Bar jednom se svakom u životu dogodila situacija da mu je izdat prevelik račun za pruženu uslugu ili mu se pokvario tek kupljeni uređaj. Vansudsko rešavanje potrošačkih sporova put je da se problemi koji nastaju između onoga ko pruža uslugu ili prodaje robu i korisnika odnosno kupca reše na najbrži i najefikasniji način. Upravo to je tema stručnog panela „Zakon o zaštiti potrošača – između teorije i prakse“, koji će biti održan 21. februara.

     

    Više informacija o ovoj temi i samom panelu svi zainteresovani mogu dobiti slanjem upita na e-mail reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija