• Za učešće na Sajmu zapošljavanja do sada se prijavilo 26 poslodavaca

    Sajam zapošljavanja, u organizaciji zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, biće održan u Zrenjaninu, u četvrtak, 26. maja. Sajam će biti organizovan u Hali sportova „Zvonko Vujin“, u terminu od 11 do 14 časova.   PROČITAJTE JOŠ: Novi konkurs: AGRORIT nudi posao na neodređeno vreme   Za učešće na sajmu do sada se prijavilo 26 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Za učešće na Sajmu zapošljavanja do sada se prijavilo 26 poslodavaca

    Sajam zapošljavanja, u organizaciji zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, biće održan u Zrenjaninu, u četvrtak, 26. maja. Sajam će biti organizovan u Hali sportova „Zvonko Vujin“, u terminu od 11 do 14 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novi konkurs: AGRORIT nudi posao na neodređeno vreme

     

    Za učešće na sajmu do sada se prijavilo 26 poslodavaca. Između ostalog, radna mesta će ponuditi kompanije „Linglong“, „Šinvoz“, „Mlekoprodukt“, „Gomex“…

     

    Traženi su radnici različitih profila: krojači, šivači, zavarivači, prodavci, agenti prodaje, komercijalisti, magacioneri, pakeri, vozači, operateri u proizvodnji, referenti, CNC operateri, konobari, kuvari, pomoćni radnici u kuhinji, službenici obezbeđenja, mašinski inženjeri, inženjeri elektrotehnike, prevodioci za nemački jezik, ekonomisti, inženjeri zaštite bilja, agronomi i drugi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: HOTEL VOJVODINA zapošljava: Potrebni šef restorana i konobar

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje poziva nezaposlene da se jave u Filijalu za zapošljavanje u Zrenjaninu ili u ispostave filijale u Novom Bečeju, Novoj Crnji, Sečnju ili Žitištu, kako bi preuzeli uput za učešće na sajmu.

     

    Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti zrenjaninskoj filijali NSZ.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija