• Više poslodavaca iz Zrenjanina i okolnih mesta traži radnike

    Portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. U ovom trenutku više poslodavaca iz Zrenjanina i okoline traži radnike. Pročitajte u nastavku šta se nudi na tržištu rada.   Preduzeće „Agro – dukat“ iz Zrenjanina raspisalo je konkurs za jednog popisivača robe po apotekama. Isti poslodavac traži i jednog vozača kamiona. Posao je na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Više poslodavaca iz Zrenjanina i okolnih mesta traži radnike

    Portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. U ovom trenutku više poslodavaca iz Zrenjanina i okoline traži radnike. Pročitajte u nastavku šta se nudi na tržištu rada.

     

    Preduzeće „Agro – dukat“ iz Zrenjanina raspisalo je konkurs za jednog popisivača robe po apotekama. Isti poslodavac traži i jednog vozača kamiona. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo u oba slučaja je nebitno. Konkurs traje do 23. novembra. Više informacija na 023 533 890.

     

    Studio za negu lica i tela „Matejin“ iz Zrenjanina zapošljava jednog kozmetičara. Posao je na određeno vreme, a od kandidata se očekuje da imaju radno iskustvo. Konkurs je otvoren do 1. decembra. Kontakt telefon je 069 025 17 13.

     

    Bio farma „Šokšić“ iz Taraša zapošljava dva radnika na pakovanju voća i povrća. Posao je na neodređeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Mesto rada je Taraš, a radnicima je obezbeđen prevoz. Prijave se primaju do 24. novembra. Više informacija na 069 440 66 27.

     

    Pročitajte još: „Net bus“ zapošljava 18 radnika, posao nude i ovi poslodavci

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora stomatologije i rukovodioca finansijsko – računovodstvenih poslova. Ova zdravstvena ustanova zapošljava i vozača u sanitetskom prevozu, na određeno vreme, do šest meseci. Detaljnije informacije zainteresovani mogu da dobiju u Domu zdravlja Srpska Crnja.

     

    Osnovna škola „Stanko Krstin“ iz Radojeva traži jednog stručnog saradnika – pedagoga. Prijave se šalju na adresu škole.

     

    Srednja poljoprivredna škola u Zrenjaninu zapošljava pomoćnog nastavnika u stočarstvu, s 30 odsto radnog vremena, na određeno vreme, radi zamene odsutnog zaposlenog preko 60 dana. Ova škola traži i domara i spremačicu. Više informacija na broj telefona 023 530 856.

     

    Ko još traži radnike možete pogledati svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija