Ekonomija Vesti Zrenjanin

„Net bus“ zapošljava 18 radnika, posao nude i ovi poslodavci

net bus
Foto: Pixabay

Preduzeće „Net bus co“ iz Zrenjanina raspisalo je tri konkursa za posao, a traži ukupno 18 radnika. Portal zrenjaninski.com vam danas predstavlja i druge aktuelne oglase za posao.

 

DOO „Net bus co“ traži 15 vozača autobusa. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Od kandidata se traži da poseduju vozačku dozvolu D kategorije. Rad je u smenama. Isti poslodavac zapošljava i dve spremačice, kao i jednog dispečera. I u ovom slučaju posao je na određeno vreme. Svi konkursi su otvoreni do 22. novembra, a telefon za više informacija je 062 886 83 40.

 

„Sanioptik“ iz Beograda traži jednog defektologa za rad u Zrenjaninu. Zadatak defektologa je da savetuje i pruža najadekvatnija rešenja prilikom izbora i korišćenja naočara i sočiva. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Od kandidata se očekuje da su prošli osnovnu informatičku obuku. Konkurs traje do 30. novembra. Kontakt telefon je 063 106 70 07.

 

Pročitajte još: Bolnica u Zrenjaninu danas raspisala novi oglas za posao

 

DOO „Logic“ iz Zrenjanina raspisalo je konkurs za jednog instalatera centralnog grejanja. Posao je na neodređeno vreme, a od kandidata se očekuje da imaju radno iskustvo. Mesto rada je Zrenjanin. Rad je terenski, a obezbeđen je prevoz. Konkurs traje do 31. decembra. Više informacija na 023 567 820.

 

Restoran „Banatska kuća“ iz Zrenjanina traži dva pomoćnika kuvara i dva konobara. Posao je na neodređeno vreme. Prijave se primaju do 22. novembra. Više informacija na 064 882 20 51.

 

Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM