• Uzmi račun i pobedi: Nagrade 60 automobila i 12 stanova u Beogradu!

    Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici zaključak kojim je određeno da svi punoletni građani naše zemlje od 15. oktobra mogu da šalju fiskalne račune i potvrde o plaćanju karticom (slipove) kako bi učestvovali u novom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“.   Kao i prethodna dva puta, nagradna igra „Uzmi račun […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uzmi račun i pobedi: Nagrade 60 automobila i 12 stanova u Beogradu!

    Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici zaključak kojim je određeno da svi punoletni građani naše zemlje od 15. oktobra mogu da šalju fiskalne račune i potvrde o plaćanju karticom (slipove) kako bi učestvovali u novom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“.

     

    Kao i prethodna dva puta, nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ organizuje se u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine. Jedino tada, naime, mogu da budu sigurni da trgovac posluje u skladu sa zakonom i plaća poreze iz kojih se finansiraju zdravstvo, školstvo i druge javne usluge. Organizator nagradne igre je Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED.

     

    Kriterijumi nagradne igre identični su kao i u prethodnim izdanjima

     

    Potrebno je u kovertu spakovati 10 fiskalnih računa ili 10 slipova (ne smeju se mešati) pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara. Računi ili slipovi ne smeju da budu stariji od 1. septembra 2020.

     

    Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati UZMI RAČUN I POBEDI 2020.

     

    Na poleđini pošiljke obavezno je da se čitko upiše ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon. Slanje koverata je besplatno. O njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prva privatna srednja škola u Zrenjaninu upisuje nove polaznike

     

    Prvo izvlačenje očekuje se krajem novembra.

     

    Odgovorne građane i ovog puta očekuju veoma vredne nagrade – 60 automobila i 12 stanova u Beogradu. Takođe, i ovog puta biće organizovano takmičenje gradova i opština u broju poslatih računa. Najaktivnije lokalne zajednice podeliće ukupan fond od 180.000 evra za projekte od javnog značaja po izboru građana.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija