Marketing Vesti Zrenjanin

Prva privatna srednja škola u Zrenjaninu upisuje nove polaznike

privatna srednja škola

U Zrenjaninu je sa radom počela prva privatna srednja škola. To je škola za one koji žele obrazovanje na savremeniji način. Upis u školu nije vremenski ograničen i u toku je. Nema ograničenja ni što se tiče godina.

 

„Negde ste nešto počeli – završite kod nas. Možete kod nas i da nadogradite ono što ste do sada završili. Ili da promenite. Spremni smo da se prilagodimo svim potrebama naših učenika“, poručuju iz ove ustanove.

 

Ona u svom sastavu ima gimnaziju, ekonomsku i elektrotehničku školu.

 

U školskoj 2020/21. godini planirano je da se nastava organizuje za vanredne učenike. Takođe, planirana je i dokvalifikacija i prekvalifikacija.

 

Prva privatna srednja škola u Zrenjaninu nastavu za vanredne učenike u ovoj školskoj godini organizuje u saradnji sa Srednjom školom za moderno obrazovanje „Sava Tekelija“ iz Novog Sada. Tu školu krase veliko iskustvo i profesionalnost kadrova. Pored visoko razvijenog specifičnog pedagoškog pristupa svakom pojedinačnom učeniku i predanom radu profesora, škola se izdvaja i po tehnološkoj razvijenosti i potpuno novoj metodologiji rada koja prati najsavremenije trendove u oblasti metodike i didaktike.

 

Zrenjaninska privatna škola nastavu organizuje i u saradnji sa Ekonomsko-menadžerskom školom Pančevo.

 

Rad ove škole se svodi na realizovanje određenih vrsta formalnog (kvalifikacionog) i neformalnog (funkcionalnog) obrazovanja u područjima ekonomije, prava i administracije, trgovine, ugostiteljstva i turizma.

 

I škola „Sava Tekelija“ i Ekonomsko-menadžerska škola Pančevo su sa aspekta zakonskog tretmana potpuno izjednačene sa državnim školama u Srbiji.

 

prva privatna srednja škola u zrenjaninu

 

Privatna srednja škola nudi mogućnost i vanrednog školovanja

 

Zrenjaninska privatna srednja škola nudi mogućnost vanrednog školovanja na sledećim smerovima: ekonomski tehničar, finansijski tehničar, tehničar obezbeđenja, kulinarski tehničar i ugostiteljski tehničar.

 

Takođe, zainteresovani učenici mogu da se obrazuju i na smeru elektrotehničar elektronike, elektrotehničar energetike i elektrotehničar računara.

 

Na trogodišnjem smeru, đaci mogu pohađati smer elektromonter mreža i postrojenja. Od trogodišnjih smerova tu su i poslastičar, kuvar i konobar.

 

U gimnaziji će biti formirani prirodno-matematički smer i smer računarstvo i informatika.

 

Upis je stalno u toku, tako da svi zainteresovani imaju mogućnost da u svakom trenutku upišu željeni smer.

 

„Našim đacima smo uvek na raspolaganju“, poručuju iz prve privatne srednje škole u Zrenjaninu.

 

Za više informacija možete se javiti na telefon 061 257 56 69 ili pisati na email: privatnesrednjeskolezr@gmail.com

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz