Ekonomija Vesti Zrenjanin

Upućen poziv studentima da se prijave za Linglong stipendije

linglong stipendije

Kompanija „Linglong International Europe“ doo Zrenjanin poziva studente informacionih tehnologija da se prijave za Linglong stipendije.

 

Možeš da konkurišeš za Linglong stipendije ukoliko:

 

– student si treće ili četvrte godine osnovnih akademskih studija ili student master studija;

 

PROČITAJTE JOŠ: Važna uloga posrednika: Primena medijacije u oblasti intelektualne svojine

 

– studiraš informacione tehnologije ili drugu sličnu oblast;

 

– imaš prosečnu ocenu 8,50 ili više (za studente treće godine), odnosno 8,00 ili više (za studente četvrte godine i studente master studija);

 

– želiš da u periodu od 10 meseci primaš stipendiju u iznosu od 25.000 dinara mesečno (za studente treće godine), odnosno da u periodu od 7 meseci primaš stipendiju u iznosu od 35.000 dinara mesečno (za studente četvrte godine i studente master studija);

 

– želiš da stičeš prvo radno iskustvo u internacionalnoj kompaniji;

 

– spreman/na si da se obavežeš da minimalno 3 godine nakon diplomiranja radiš u kompaniji „Linglong“;

 

– želiš da usavršiš svoja znanja i napreduješ.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Kompanija „Linglon International Europe“ doo Zrenjanin te poziva da se prijaviš tako što ćeš popuniti OBRAZAC PRIJAVE za Linglong stipendiju i popunjen obrazac, uz dokumentaciju, dostaviti na e-mail posao@linglong.cn

 

Rok za prijavu je do 1. decembra.

 

Telefon za sve informacije je 069 888 01 55.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

7 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

 • Способни студенти већ зарађују више од милостиње која се овде нуди. Они с недостатком самопоуздања ће се можда упецати на голу удицу без мамца. Драги студенти, ако сами не цените своје знање, други ће још мање. Драги Кинези, срећан вам повратак кући!

 • То да ће се кинези вратити кући, тај филм у наредних 100 година нећемо гледати. Могу само да дођу још бројније. Темељи фабрике Линг Лонг су јако дубоко укопани са пуно бетона. Лично сам гледао.

  • @ПЕТРОВГРАД. Рад фабрике је неодржив у енергетском, економском и еколошком смислу. У тренутку кад се проблеми суперпонирају, ситуација ће постати „сложена“ и по нашем старом, добром обичају, прво ће кренути „лов на вештице“. Извођачи радова, не брините, сви сте ОК.

 • Dragi studenti, verovali ili ne:
  „Mnogi bi želeli da odu odavde, ali nemaju lična dokumenta. Kineske gazde, kažu nam, uzele su im pasoše, a vijetnamska agencija koja ih je angažovala, prekinula je svaki kontakt sa njima kada su stigli u Srbiju.
  I tako im ne preostaje ništa drugo osim da svaki dan odlaze na posao, zbog kog su i došli na drugi kraj sveta. Na dva točka, opremljeni šlemovima čije boje ukazuju na to koje su nacionalnosti. U pravcu gradilišta Linglonga, i za njih, neizvesne budućnosti.“

  Izvor: https://rs.n1info.com/vesti/vijetnamski-radnici-iz-linglonga-nemamo-vodu-ni-struju-sve-je-lose-i-prljavo/

 • Sindikat Sloga zatražio je od državnih organa i policije u Zrenjaninu da odmah obave kontrolu objekata gde borave strani radnici angažovani na izgradnji fabrike za preradu guma u tom gradu.
  Sindikat je ocenio da će, ako se to ne desi, država pružiti pomoć u „najmračnijoj trgovini ljudima i njihovoj radnoj eksploataciji“.

  Izvor: https://www.021.rs/story/Info/Vojvodina/289825/Sloga-Drzava-da-reaguje-zbog-oduzimanja-pasosa-vijetnamskim-radnicima-u-Linglongu.html

sinovoz