• Uprkos teškoj godini AS taksi je uspeo da unapredi poslovanje

    Kada su krajem prošlog decembra poželeli svojim putnicima srećnu novu 2020. godinu, u AS taksiju nisu mogli ni da zamisle da će godina koja sledi biti toliko turbulentna i puna izazova.   – Već treći mesec 2020. doneo nam je koronu, bolest, izolaciju i policijski čas. Morali smo vrlo brzo da se pregrupišemo i prilagodimo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uprkos teškoj godini AS taksi je uspeo da unapredi poslovanje

    Kada su krajem prošlog decembra poželeli svojim putnicima srećnu novu 2020. godinu, u AS taksiju nisu mogli ni da zamisle da će godina koja sledi biti toliko turbulentna i puna izazova.

     

    – Već treći mesec 2020. doneo nam je koronu, bolest, izolaciju i policijski čas. Morali smo vrlo brzo da se pregrupišemo i prilagodimo rad novonastalim okolnostima. U martu i aprilu najviše smo prevozili medicinske radnike, brinuli se za druge i čuvali sebe – kaže za portal zrenjaninski.com Brano Backović, direktor AS taksija.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kompanije iz udruženja ZREPOK ostale stabilne uprkos pandemiji

     

    Pandemija nije bila jedini izazov za ovo taksi udruženje.

     

    – U junu smo na prijateljski način izašli iz zajednice sa udruženjem Maksi taksi. Rad smo nastavili samostalno, ali jednako kvalitetno, što naši putnici znaju – naglašava Backović.

     

    I taman kada smo tokom leta pomislili da je korona obavila svoj posao, stigla je jesen i pogoršanje zdravstvene situacije što je poslovima, kao što je ovaj kojim se bavi AS taksi, dodatno opterećenje.

     

    – Bez obzira na sve teškoće, mi smo iznašli snage da se bavimo i unapređenjem poslovanja. Tako u novu godinu, za koju verujemo da će biti mnogo bolja od ove koja prolazi, ulazimo sa novim brendom, belim vozilima sa slikom Zrenjanina. Takođe, Zrenjaninci vozila AS taksija ponovo mogu videti na stajalištu na Žitnom trgu – ističe Backović.

     

    Brano Backović: Zadržali smo proverene vrednosti

     

    To su novine. A u AS taksiju su zadržali i nešto staro, jer ono što je dobro nema potrebe menjati.

     

    – Zadržali smo ono po čemu nas naši putnici prepoznaju. To su, pre svega, profesionalizam, bezbednost i sigurnost, ljubaznost i predusretljivost, brzina koja podrazumeva maksimalnu brigu o našim putnicima, ali i o svim ostalim učesnicima u saobraćaju. To su proverene vrednosti kojih ćemo se držati i u narednoj godini – zaključuje Backović.

     

    Najvažnije – nisu menjani ni telefonski brojevi. Do svog omiljenog prevoznika možete doći pozivom na 023 611 111 ili 023 511 111.

     

    – U ime svih zaposlenih i u svoje lično ime Zrenjanincima želim srećniju i sigurniju 2021. godinu, uz naš moto „Bilo kad, bilo gde – računajte na nas“ – završava Brano Backović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija