• Upražnjeno više radnih mesta, poslodavci traže nove radnike

    Ovdašnji poslodavci objavili su nove oglase za posao koje vam danas predstavljamo.   „TM Transport Jovanović“ DOO Zrenjanin traži dva vozača kamiona u međunarodnom saobraćaju. Od kandidata se traži diploma trogodišnje srednje škole, vozačka dozvola „C“ i „E“ kategorije i radno iskustvo najmanje šest meseci. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Upražnjeno više radnih mesta, poslodavci traže nove radnike

    Ovdašnji poslodavci objavili su nove oglase za posao koje vam danas predstavljamo.

     

    „TM Transport Jovanović“ DOO Zrenjanin traži dva vozača kamiona u međunarodnom saobraćaju. Od kandidata se traži diploma trogodišnje srednje škole, vozačka dozvola „C“ i „E“ kategorije i radno iskustvo najmanje šest meseci. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave na e-mail tmtransport@mts.rs ili se javiti na kontakt telefon 063 501 469.

     

    „Trenč“ DOO Zrenjanin zapošljava dva elektroinstalatera. Potrebno je radno iskustvo više od godinu dana, a posao je na neodređeno vreme. Prijave za zaposlenje mogu se slati na e-mail doo_trench@yahoo.com ili pozivom na telefon 064 641 83 62.

     

    Poslodavac Milan Vojnović oglasio je potrebu za zapošljavanjem vozača kamiona sa poluprikolicom. Potrebna je diploma osnovne škole, radno iskustvo više od godinu dana i vozačka dozvola „E“ kategorije. Posao je na neodređeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 063 850 71 64.

     

    Pročitajte još: POSLOVI U ZRENJANINU: Poslodavci raspisali nove oglase

     

    DOO „Kooperativ“ Novi Bečej zapošljava diplomiranog inženjera poljoprivrede – agronoma. Uz fakultetsku diplomu potrebna je i vozačka dozvola „B“ kategorije. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Kandidati svoje prijave i biografije mogu poslati na e-mail info@bio-star.net

     

    Kompanija NIS traži specijalistu za mašinske poslove, za rad u Elemiru. Od kandidata se traži višegodišnje iskustvo u oblasti održavanja mašinske opreme, dobro poznavanje MS office i visoko obrazovanje mašinskog smera. Oglas je otvoren do 20. februara.

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija