Ekonomija Vesti Zrenjanin

POSLOVI U ZRENJANINU: Poslodavci raspisali nove oglase

poslovi u zrenjaninu
Foto: Pixabay

Zanimaju li vas poslovi u Zrenjaninu? Ovo su novi oglasi koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu i usluge „L-M“ iz Zrenjanina oglasilo je potrebu za zapošljavanjem vozača pogrebnog vozila. Posao je na određeno vreme. Više informacija kandidati mogu dobiti na kontakt telefon 063/522-299.

 

„Winnie the Pooh“ iz Zrenjanina, studio za kreativno odrastanje dece i građevinske usluge, zapošljava dva vaspitača sa VI2 stepenom obrazovanja, a radno iskustvo nije bitno. Obavezno je znanje engleskog jezika na početnom nivou. Posao je u Zrenjaninu i na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave na e-mail: pooh.creative@gmail.com

 

Pročitajte još: Bolnica u Zrenjaninu objavila nove konkurse za posao

 

„Euro-mont 90“ Zrenjanin traži dva gipsara-montera spuštenih plafona. Potrebno je tromesečno radno iskustvo. Istoj firmi potrebna su i dva fasadera-molera. Ovi poslovi u Zrenjaninu su na neodređeno vreme, rad je terenski, uz obezbeđen prevoz. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail adresu: euromont90@gmail.com  ili se javiti na kontakt telefon 063/532-559.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM