Ekonomija Vesti Zrenjanin

Upražnjena radna mesta kod nekoliko zrenjaninskih poslodavaca

oglasi za posao

Trenutno su na tržištu rada u Zrenjaninu u ponudi ova radna mesta.

 

Poslodavac „Gomex“ d.o.o. Zrenjanin zapošljava deset kasira, za rad u Zrenjaninu i Novom Sadu. Posao je smenski i na određeno vreme.

 

Poslodavac „Trenč“ DOO Zrenjanin raspisao je oglas za zidare i tesare, i to dva izvršioca. Rad je na određeno vreme. Firmi je potrebno i petoro fizičkih radnika, na određeno vreme, za terenski rad, uz obezbeđen prevoz. Kontakt telefoni za više informacija su 064 641 83 63 i 023 525 688.

 

Pročitajte još: Traži se 30 osoba za rad u Nemačkoj, posla ima i u Zrenjaninu

 

Opšta bolnica ,,Đorđe Joanović” Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem farmaceutskog tehničara, sa položenom licencom i stručnim ispitom, za rad na odeljenju Apoteka – medicinsko snabdevanje. Posao je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, do povratka privremeno odsutnog zaposlenog. Bolnici je potrebna i medicinska sestra – tehničar, na odeđeno vreme, sa punim radnim vremenom, do povratka privremeno odsutnog zaposlenog. Rad je na Odeljenju otorinolaringologije.

 

“M.B.T.Z” DOO traži Zrenjanince za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara. Od kandidata se traži fakultetska diploma iz oblasti zaštita životne sredine i zaštite na radu, radno iskustvo od najmanje tri godine, kao i položen stručni ispit.

 

Dom za smeštaj odraslih i starijih „Nanini konaci“ Zrenjanin zapošljava četiri medicinske sestre, četiri negovateljice i dve servirke – servira, na određeno vreme. Obezbeđena je ishrana. Kontakt telefon je 061 318 19 19.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM