• Traži se 30 osoba za rad u Nemačkoj, posla ima i u Zrenjaninu

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta u Nemačkoj. Poslodavcu „Kursana“ GmbH Berlin potrebno je 30 medicinskih sestara – tehničara, ili gerijatrijskih sestara – asistenata.   SR „NB dom“ Zrenjanin traži dva građevinska radnika sa 12 meseci radnog iskustva, a poželjni profili su zidar, tesar i pomoćni radnik. Posao je na neodređeno vreme, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Traži se 30 osoba za rad u Nemačkoj, posla ima i u Zrenjaninu

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta u Nemačkoj. Poslodavcu „Kursana“ GmbH Berlin potrebno je 30 medicinskih sestara – tehničara, ili gerijatrijskih sestara – asistenata.

     

    SR „NB dom“ Zrenjanin traži dva građevinska radnika sa 12 meseci radnog iskustva, a poželjni profili su zidar, tesar i pomoćni radnik. Posao je na neodređeno vreme, a broj telefona za više informacija je 065 25 46 004.

     

    Predškolska ustanova „Pinokio“ iz Zrenjanina zapošljava strukovnog vaspitača na neodređeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 063 533 406.

     

    Pročitajte još: Telekom traži radnike, posao nude i drugi poslodavci

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin traži šest vozača teretnog motornog vozila, za rad u međunarodnom saobraćaju. Potrebno je šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme.

     

    Kompanija „Zepter international“ DOO Beograd zapošljava pet tim menadžera za rad na području Zrenjanina, na određeno vreme.

     

    DOO „GIK Intergradnja Banat group“ traži deset pomoćnih građevinskih radnika, pet armirača, pet tesara i pet zidara. Posao je na određeno vreme.

     

    Kompanija „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog pravnika za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Telefon za informacije je 062 247 138.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]