Ekonomija Vesti Zrenjanin

Traži se 30 osoba za rad u Nemačkoj, posla ima i u Zrenjaninu

maksimović gradnja

Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta u Nemačkoj. Poslodavcu „Kursana“ GmbH Berlin potrebno je 30 medicinskih sestara – tehničara, ili gerijatrijskih sestara – asistenata.

 

SR „NB dom“ Zrenjanin traži dva građevinska radnika sa 12 meseci radnog iskustva, a poželjni profili su zidar, tesar i pomoćni radnik. Posao je na neodređeno vreme, a broj telefona za više informacija je 065 25 46 004.

 

Predškolska ustanova “Pinokio” iz Zrenjanina zapošljava strukovnog vaspitača na neodređeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 063 533 406.

 

Pročitajte još: Telekom traži radnike, posao nude i drugi poslodavci

 

„Kemel“ DOO Zrenjanin traži šest vozača teretnog motornog vozila, za rad u međunarodnom saobraćaju. Potrebno je šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme.

 

Kompanija „Zepter international“ DOO Beograd zapošljava pet tim menadžera za rad na području Zrenjanina, na određeno vreme.

 

DOO „GIK Intergradnja Banat group“ traži deset pomoćnih građevinskih radnika, pet armirača, pet tesara i pet zidara. Posao je na određeno vreme.

 

Kompanija „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog pravnika za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Telefon za informacije je 062 247 138.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM