• U ponudi više od 200 radnih mesta, samo Drekslmajer traži sto radnika

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „DAD Draxlmaier automotive“ DOO Zrenjanin zapošljava 100 radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme, a za radnike je obezbeđen prevoz.   DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo traži 10 radnika za rad u fabrici u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U ponudi više od 200 radnih mesta, samo Drekslmajer traži sto radnika

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „DAD Draxlmaier automotive“ DOO Zrenjanin zapošljava 100 radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme, a za radnike je obezbeđen prevoz.

     

    DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo traži 10 radnika za rad u fabrici u Zrenjaninu. Traženi obrazovni profil su bravari, elektrozavarivači, mašinisti, mehaničari i mašinbravari, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na broj 758 753.

     

    „Nodular“ DOO Beograd zapošljava 50 radnika na bušenju, brušenju i kačenju odlivaka, a mesto rada je Zrenjanin. Radi se u smenama, a za radnike su obezbeđeni smeštaj i ishrana.

     

    „Novares Serbia“ DOO Zrenjanin traži 20 operatera u proizvodnji na mašini za brizganje plastike. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je u Zrenjaninu. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 315 02 81.

     

    „Stil“ DP Fabrika obuće Zrenjanin zapošljava pet radnika u proizvodnji. a posao je na određeno vreme.

     

    „Dast inox“ DOO traži osam pomoćnih radnika za rad u Zrenjaninu. Broj za kontakt sa poslodavcem je 064 167 61 14.

     

    Kompanija „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri prodavca – kasira. Posao je na određeno vreme.

     

    AD „Izolir“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri bravara i tri pomoćna radnika. Mesto rada je u Zrenjaninu, a poslovi su na određeno vreme. Za kontakt sa poslodavcem na rasplaganju je broj 560 041.

     

    „Royal express“ DOO Beograd traži tri dostavljača robe – kurira, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt sa poslodavem je na broj 066 811 92 07.

     

    Poslodavac „Terracon“ DOO Beograd traži sedam fasadera, kao i sedam zidara. Radi se u Beogradu, a potom sledi upućivanje na rad u Belgiju. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 066 519 01 68.

     

    „Energoprojekt visokogradnja“ AD Beograd zapošljava 30 armirača, šest kranista toranjskog krana, 40 tesara, 20 zidara, tri bravara i četiri vozača, a mesto rada je Beograd. Obezbeđena je ishrana i prevoz. Posao je na određeno vreme uz mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa.

     

    „Mont“ DOO Zrenjanin traži šefa gradilišta i dvojicu bagerista – grejderista. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 523 423.

     

    „Andromeda“ DOO Zrenjanin zapošljava vozača kamiona, kao i rukovaoca građevinskih mašina. Istom poslodavcu potreban je i radnik na stovarištu. Poslovi su na određeno vreme, a mesto rada je u Zrenjaninu.

     

    Ugostiteljska radnja „Smile 023“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem tri prodavca brze hrane. Mesto rada je u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme.

     

    Veterinarska ambulanta „Ultimate vet“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem veterinara, a posao je na neodređeno vreme.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija