• Posao za web dizajnere, web programere, inženjere, prodavce i druge radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „WMW“ DOO Zrenjanin zapošljava pet prodavaca za rad na benzinskoj pumpi. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži 3. i 4. stepen obrazovanja, a radno iskustvo je nebitno. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posao za web dizajnere, web programere, inženjere, prodavce i druge radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „WMW“ DOO Zrenjanin zapošljava pet prodavaca za rad na benzinskoj pumpi. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži 3. i 4. stepen obrazovanja, a radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon poslodavca je 511 – 630.

     

    Stambena zadruga „Domus“ traži diplomiranog inženjera arhitekture, za rad na poslovima projektovanja građevinskih objekata. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Probni rad traje dva meseca. Kontakt telefon je 064 930 24 20.

     

    Poslodavac DOO „Fortis vita 2 ZR“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri web dizajnera i web programera. Kandidati moraju imati najmanje 6. stepen obrazovanja informatičke struke, radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na e-mail lazarevicstefan1991@gmail.com

     

    „Svilanit 023“ zapošljava tri kuvara za rad u Zrenjaninu. Radno iskustvo je nebitno. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 050 84 01.

     

    MSDS „Trade“ DOO Beograd traži dva kasira – prodavca za rad na Eko pumpi. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 611 854.

     

    „Filip“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem prodavca i pomoćnog radnika.

     

    Poslodavac „B&K family“ DOO Zrenjanin zapošljava dva vozača teretnjaka, sa C i E kategorijom, za unutrašnji i međunarodni transport. Posao je na određeno vreme, a prijave se šalju na adresu info@bkfamily.rs

     

    Potreban pekar za rad u „Pite ispod sača“ DOO u Zrenjaninu. Potrebno radno iskustvo je 12 meseci, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavem je na broj 064 225 48 57.

     

    „D&B motors“ DOO Zrenjanin traži automehaničara za rad na liniji tehničkog pregleda, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme.

     

    „Kompako 3“ Zrenjanin zapošljava dva izrađivača gornjih delova obuće. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 566 491.

     

    DOO „Grand group“ Bačka Palanka zapošljava pomoćnog kuvara i servira, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija