• TRŽIŠTE RADA: Posao u Zrenjaninu trenutno nude ovi poslodavci

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Osnovna škola „2. oktobar“ Zrenjanin objavila je oglas za prijem psihologa u radni odnos na određeno vreme, za nastavu na srpskom jeziku, sa normom od 50 posto.   „Percamax“ DOO Zrenjanin zapošljava dva izvršioca […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRŽIŠTE RADA: Posao u Zrenjaninu trenutno nude ovi poslodavci

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Osnovna škola „2. oktobar“ Zrenjanin objavila je oglas za prijem psihologa u radni odnos na određeno vreme, za nastavu na srpskom jeziku, sa normom od 50 posto.

     

    „Percamax“ DOO Zrenjanin zapošljava dva izvršioca na ručnoj izradi opreme za ribolov. Mesto rada je Zrenjanin, radno iskustvo je nebitno a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 062 237 316.

     

    Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ traži dva asistenta za užu naučnu oblast Industijsko inženjerstvo. Posao je na određeno vreme. Na određeno vreme fakultetu je potreban i saradnik u nastavi za užu naučnu oblast menadžment. Potrebna su i tri saradnika za oblast informacione tehnologije, takođe na određeno vreme.

     

    „Autokomerc“ DOO Šabac zapošljava 30 vozača – kurira, za rad na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 802 37 31.

     

    HPTŠ „Uroš Predić“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos sekretara ustanove, na određeno vreme.

     

    „Revnost“ AD Novi Sad traži diplomiranog mašinskog inženjera, za održavanje specijalnih postrojenja. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od najmanje dve godine.

     

    Traženi elektroinstalateri, portiri i vozači

     

    „POP-trade“ DOO Zrenjanin zapošljava tri elektroinstalatera, a radno mesto je u Zrenjaninu. Posao je na određeno vrreme. Kontakt telefon je 060 55 10 228.

     

    DOO „Guard Popović security“ Beograd traži dva zaštitara imovine – portira, za rad u Zrenjaninu. U pitanju su privremeni i povremeni poslovi. Kontakt telefon je 062 808 25 56.

     

    Poslodavac „Maršal GSM“ DOO Zrenjanin objavio je oglas za prijem u radni odnos vozača teretnog motornog vozila C i E kategorije. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 538 494.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija