• Energotehna zapošljava nove radnike zbog povećanog obima posla!

    Energotehna d.o.o. Novi Sad, preduzeće za izgradnju gasovoda, naftovoda i industrijskih postrojenja, zbog povećanog obima posla raspisuje konkurs za prijem novih radnika na sledeće radno mesto:   ZAVARIVAČI (Novi Sad)   Potrebni kvalifikovani radnici zavarivači za postupak zavarivanja 111 (REL, ručno elektro lučno zavarivanje elektrodama celuloznog, bazičnog i rutilnog tipa).   Rad na terenu, mogućnost […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Energotehna zapošljava nove radnike zbog povećanog obima posla!

    Energotehna d.o.o. Novi Sad, preduzeće za izgradnju gasovoda, naftovoda i industrijskih postrojenja, zbog povećanog obima posla raspisuje konkurs za prijem novih radnika na sledeće radno mesto:

     

    ZAVARIVAČI

    (Novi Sad)

     

    Potrebni kvalifikovani radnici zavarivači za postupak zavarivanja 111 (REL, ručno elektro lučno zavarivanje elektrodama celuloznog, bazičnog i rutilnog tipa).

     

    Rad na terenu, mogućnost stalnog zaposlenja.

     

    Molimo sve zainteresovane da prijave sa biografijom pošalju elektronskim putem na mail adresu: marina.balj@energotehna.com ili da pozovu na sledeće telefone: 021/6300-994, 6318-255, 6396-540, 064 658 36 06.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]