Ekonomija Vesti Zrenjanin

Tražite li posao – da li ste videli ove aktuelne oglase?

posao u nemačkoj

Knjižara „Novosti“ iz Zrenjanina traži administrativnog radnika, za realizaciju javnog poziva za programe nezaposlenih pripravnika sa srednjim obrazovanjem. Posao je na određeno vreme. Potreban je i jedan administrativni radnik, u sklopu realizacije programa stručne prakse. Isti poslodavac traži i prodavca, po konkursu za realizaciju programa pripravnika, a posao je na određeno vreme. Potreban je i prodavac po javnom pozivu za realizaciju stručne prakse.

 

Trgovina i galerija „Mimi 023“ Zrenjanin zapošljava trgovca umetninama Rad je na neodređeno vreme, a broj telefona je 069 155 00 84.

 

Poslodavac SR „M&N gradis“ Ečka oglasio je potrebu za zapošljavanjem četiri tesara i četiri zidara, na neodređeno vreme. Istoj firmi potrebna su i dva keramičara i tri molera – fasadera, takođe na neodređeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin i okolina, a kontakt telefon je 064 164 64 17.

 

Pročitajte još: Zapošljavaju Gomex, Matijević, Pro-mes i drugi poslodavci

 

„Celux“ Zrenjanin traži dva radnika u proizvodnji. Posao je na neodređeno vreme. Više informacija na telefon 063 504 342.

 

DOO „Dobergard“ Beograd zapošljava tri službenika obezbeđenja, sa licencom. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Informacije na telefon 060 252 27 89.

 

„Sanioptik“ DOO Beograd traži defektologa za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Javljanje kandidata na telefon 063 106 70 07.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM