• Telekom traži radnike, posao nude i drugi poslodavci

    Poslodavac „Telekom“ objavio je konkurs za posao. „Telekom“ traži 200 agenata prodaje za rad na terenu, pored ostalog i za područje Zrenjanina. Radni odnos je na osnovu ugovora o delu.   Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin traži četiri bravara i jednog farbara – autolakirera.   Pročitajte još: AS – MAXI taxi poziva vozače da se pridruže […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Telekom traži radnike, posao nude i drugi poslodavci

    Poslodavac „Telekom“ objavio je konkurs za posao. „Telekom“ traži 200 agenata prodaje za rad na terenu, pored ostalog i za područje Zrenjanina. Radni odnos je na osnovu ugovora o delu.

     

    Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin traži četiri bravara i jednog farbara – autolakirera.

     

    Pročitajte još: AS – MAXI taxi poziva vozače da se pridruže ovom timu

     

    Medicinska škola Zrenjanin raspisala je oglase za prijem više nastavnika u radni odnos na određeno vreme. Školi je potreban nastavnik infektologije sa negom, sa 3,57 radnog vremena, nastavnik zdravstvene nege sa 96,43 posto radnog vremena, kao i nastavnik akušerstva sa negom, sa 27,14 posto radnog vremena. Otvoren je oglas i za nastavnika ginekologije sa negom, na određeno vreme, radi zamene odsutnog zaposlenog, sa 15 posto radnog vremena. Upražnjeno je i mesto diplomiranog ekonomiste za finansijsko – računovodstvene poslove, na određeno vreme.

     

    Privredno društvo „Securitas services“ DOO Beograd zapošljava 10 radnika obezbeđenja za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 060 859 21 01.

     

    Radnike obezbeđenja, i to trojicu, traži i „Dobergard“ DOO Beograd. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 20. jula. Broj telefona za kontakt je 060 752 27 89.

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora medicine opšte prakse, za rad na određeno vreme. Broj telefona za kontakt sa poslodavcem je 811 022.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija