Ekonomija Vesti Zrenjanin

Raspisani novi konkursi za zapošljavanje: Ovi poslovi su trenutno u ponudi

oglasi za posao u zrenjaninu

Ovih dana raspisani su novi konkursi za zapošljavanje, a evo koji poslovi su trenutno u ponudi na tržištu rada.

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina objavio je oglas za prijem u radni odnos zubnog tehničara. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, do povratka na rad odsutne zaposlene. Uslovi za konkurisanje su završena srednja medicinska škola, obrazovni profil zubni tehničar, i položen stručni ispit.

 

Domu zdravlja potreban je i operater u kontakt centru, za rad na određeno vreme. Uslov za kandidate je III nivo kvalifikacije, srednje obrazovanje u trajanju od 3 godine. Više informacija zainteresovani mogu da dobiju u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

 

PROČITAJTE JOŠ: Poslovi u Zrenjaninu i okolini: Potrebni prodavci, magacioneri i vozači

 

„Shadownet“ DOO Orom, ogranak Novi Bečej, zapošljava konstruktora – tehnologa, za poslove projektovanja novih proizvoda, konstruisanje alata i izrade tehničke dokumentacije. Od kandidata se traži diploma fakulteta VI2 stepen, odnosno trogodišnje studije, smer mašinstvo i radno iskustvo više od jedne godine. Posao je na određeno vreme, a radno mesto je u Novom Bečeju. Radne biografije mogu se slati na adresu “Shadownet” DOO 23272 Novi Bečej, Kumanački drum 11, ili na mejl mirjana.radicevic@shadownet.rs

 

U ponudi poslovi i u firmama “Prva linija” i “BB Trade”

 

Poslodavac „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava pomoćnog radnika u proizvodnji. Uslov za konkurisanje je I, II ili III stepen kvalifikacije, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069/106 07 96.

 

Kompaniji „BB Trade“ potrebno je više vozača – dostavljača, sa prebivalištem u Zrenjaninu, Ečki i Stajićevu. Za kandidate je obavezan uslov vozačka dozvola „C“ kategorije, srednja stručna sprema, III i IV stepen, a poželjno je vozačko iskustvo u distribuciji prehrambenih proizvoda. Kompanija nudi fiksnu zaradu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima, stručno usavršavanje, treninge i mogućnost napredovanja, kao i nagrade. Zainteresovani mogu da popune prijavu na poslovi.persu.rs ili da CV pošalju na e-mail bb.hrmanager@gmail.com

 

Koji poslovi u Zrenjaninu su trenutno u ponudi možete pratiti u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM