• Raspisani novi konkursi za zapošljavanje: Ovi poslovi su trenutno u ponudi

    Ovih dana raspisani su novi konkursi za zapošljavanje, a evo koji poslovi su trenutno u ponudi na tržištu rada.   Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina objavio je oglas za prijem u radni odnos zubnog tehničara. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, do povratka na rad odsutne zaposlene. Uslovi za konkurisanje su završena […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi konkursi za zapošljavanje: Ovi poslovi su trenutno u ponudi

    Ovih dana raspisani su novi konkursi za zapošljavanje, a evo koji poslovi su trenutno u ponudi na tržištu rada.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina objavio je oglas za prijem u radni odnos zubnog tehničara. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, do povratka na rad odsutne zaposlene. Uslovi za konkurisanje su završena srednja medicinska škola, obrazovni profil zubni tehničar, i položen stručni ispit.

     

    Domu zdravlja potreban je i operater u kontakt centru, za rad na određeno vreme. Uslov za kandidate je III nivo kvalifikacije, srednje obrazovanje u trajanju od 3 godine. Više informacija zainteresovani mogu da dobiju u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Poslovi u Zrenjaninu i okolini: Potrebni prodavci, magacioneri i vozači

     

    „Shadownet“ DOO Orom, ogranak Novi Bečej, zapošljava konstruktora – tehnologa, za poslove projektovanja novih proizvoda, konstruisanje alata i izrade tehničke dokumentacije. Od kandidata se traži diploma fakulteta VI2 stepen, odnosno trogodišnje studije, smer mašinstvo i radno iskustvo više od jedne godine. Posao je na određeno vreme, a radno mesto je u Novom Bečeju. Radne biografije mogu se slati na adresu „Shadownet“ DOO 23272 Novi Bečej, Kumanački drum 11, ili na mejl mirjana.radicevic@shadownet.rs

     

    U ponudi poslovi i u firmama „Prva linija“ i „BB Trade“

     

    Poslodavac „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava pomoćnog radnika u proizvodnji. Uslov za konkurisanje je I, II ili III stepen kvalifikacije, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069/106 07 96.

     

    Kompaniji „BB Trade“ potrebno je više vozača – dostavljača, sa prebivalištem u Zrenjaninu, Ečki i Stajićevu. Za kandidate je obavezan uslov vozačka dozvola „C“ kategorije, srednja stručna sprema, III i IV stepen, a poželjno je vozačko iskustvo u distribuciji prehrambenih proizvoda. Kompanija nudi fiksnu zaradu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima, stručno usavršavanje, treninge i mogućnost napredovanja, kao i nagrade. Zainteresovani mogu da popune prijavu na poslovi.persu.rs ili da CV pošalju na e-mail bb.hrmanager@gmail.com

     

    Koji poslovi u Zrenjaninu su trenutno u ponudi možete pratiti u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija