• TRAŽE RADNIKE ZA RAD U BRODOGRADILIŠTU, A U PONUDI I POSAO U NEMAČKOJ

    ZRENJANIN – Poslodavac „Gemini global“ DOO Pula, Hrvatska, oglasio je potrebu za zapošljavanjem 15 bravara za rad u brodogradilištu. Posao je na neodređeno, ali je probni rad šest meseci. Od kandidata se traže dve godine radnog iskustva. Ista kompanija zapošljava i 15 brodomontera, 15 zavarivača MIG/MAG, isto toliko cevara i 10 brusača. Radno mesto je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRAŽE RADNIKE ZA RAD U BRODOGRADILIŠTU, A U PONUDI I POSAO U NEMAČKOJ

    ZRENJANIN – Poslodavac „Gemini global“ DOO Pula, Hrvatska, oglasio je potrebu za zapošljavanjem 15 bravara za rad u brodogradilištu. Posao je na neodređeno, ali je probni rad šest meseci. Od kandidata se traže dve godine radnog iskustva.

    Ista kompanija zapošljava i 15 brodomontera, 15 zavarivača MIG/MAG, isto toliko cevara i 10 brusača. Radno mesto je Rijeka, Hrvatska.

    Nemački poslodavac „Ophelo Gmbh“ traži 20 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica u Bavarskoj, a oglas je otvoren do 1. aprila. A slovenački poslodavac „Vemoil“ traži dva vozača u međunarodnom transportu.

    U Osnovnoj školi „Jovan Cvijić“ u Zrenjaninu raspisan je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika engleskog jezika i nastavnika likovne kulture. Konkurs je otvoren do 15. marta.

    „Tehnicom“ DOO Zrenjanin zapošljava tri bravara montera na neodređeno vreme.

    „Jorgačević gradnja“ iz Surdulice traži šest zavarivača CO2 za rad u Beogradu. Posao je na određeno vreme, a traži se tri godine radnog iskustva. Konkurs je otvoren do 6. marta.

    U stomatološkoj ordinaciji „Veliki osmeh“ oglašena je potreba za zapošljavanjem na određeno vreme stomatološke sestre. Radno iskustvo je nebitno.

    U Zavodu za javno zdravlje Zrenjanin do 6. marta otvoren je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme hemijskog laboranta.

    „LPDM metalurg“ DOO Elemir zapošljava KV glodača sa tri godine radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin. Ista firma zapošljava na određeno vreme i KV strugara.

    Poslodavac „Helena graf“ traži dva pomoćna radnika u proizvodnji, a obrazovanje i radno iskustvo kandidata su nebitni. Posao je na određeno vreme, a radi se u Aradcu. Ista firma traži i vozača teretnog vozila sa vozačkom dozvolom C kategorije. Upražnjeno je i radno mesto komercijaliste, a kandidat treba da ima diplomu srednje ekonomske škole i vozačku dozvolu B kategorije, kao i znanje engleskog jezika a posao je na određeno vreme. Kao mesto rada naveden je Zrenjanin.

    Restoran „Citadela“ traži kuvara za rad na određeno vreme. Kandidat treba da ima radno iskustvo minimum tri meseca.

    Poslodavac SR „Limdex“ oglasio je potrebu za zapošljavanjem građevinskog limara, sa godinom dana radnog iskustva. Posao je terenski, a radni odnos je na određeno vreme.

    „Grawe osiguranje“ ADO iz Beograda traži tri saradnika – zastupnika u prodaji osiguranja. Posao je na neodređeno vreme, mesto rada je Zrenjanin, a probni rad je mesec dana.

    „Vrebalov agrar“ DOO iz Novog Bečeja traži diplomiranog inženjera poljoprivrede – za zaštitu bilja. Od kandidata se uz diplomu fakulteta traži pet godina radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 8. marta.

    Pržionica kafe „Minas plus 023“ iz Zrenjanina traži prodavca na određeno vreme.

    Još oglasa možete pročitati ovde. 

    Više informacija o svim ovim oglasima potražite u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Vidim da vam treba varioc ja sam varioc varim co2 i elektro javite mi na broj tel +381631372643

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija