Ekonomija YTOP

OVDE MOŽETE POTRAŽITI AKTUELNE OGLASE ZA POSAO

oglasi za posao

ZRENJANIN – Kompanija „Gomex“ zapošljava dva mesara, a kao mesto rada navodi se Zrenjanin. Posao je na određeno vreme, traži se šest meseci radnog iskustva i osnovna informatička obučenost.

Ista kompanija zapošljava na određeno i četiri prodavca kasira, ali za to radno mesto radno iskustvo nije neophodno, već samo poželjno.

„ZR extra plast“ DOO Klek traži tri radnika u proizvodnji PVC stolarije. Mesto rada je Klek, a posao je na određeno vreme.

Poslodavac „Zlatni klas senior“ iz Zrenjanina traži dva prodavca u pekari, za rad na određeno vreme. Radno iskustvo nije uslov, a probni rad je pet dana.

Rok za podnošenje prijava u zrenjaninskom AD „Izolir“ je 10. mart, na otvoren oglas za prijem na radno mesto rukovodilac komercijalnog sektora. Od kandidata se traži završen ekonomski fakultet, poznavanje rada na računaru, aktivno znanje engleskog jezika, radno iskustvo od pet godina i posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Isti rok podnošenja prijava je za upražnjeno radno mesto mašinskog inženjera proizvodnje.

Stolarska radionica „MDF studio“ zapošljava jednog farbara – stolara, a kao mesto rada navodi se Zrenjanin.

Autocentar „Optima M“ traži jednog automehaničara, sa šest meseci radnog iskustva i vozačkom dozvolom B kategorije. Posao je na određeno vreme.

„Slot ex group“ DOO Zrenjanin traži inkasanta, za uključivanje aparata za igre na sreću, uplate i isplate kredita, usluge klijentima i održavanje higijene lokala. Mesto rada je Zrenjanin, probni rad je šest meseci, a posao je na određeno vreme.

„O&M inženjering“ DOO iz Zrenjanina zapošljava šest bravara montera, na određeno vreme. Uz diplomu, potrebno je tri godine radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Rad je smenski i terenski, a radno mesto je sa povećanim rizikom. U istoj firmi otvoren je oglas kojim se traži diplomirani inženjer građevinarstva i referent nabavke, kao i radnik u finansijskoj operativi.

SR „NB dom“ zapošljava dva zidara sa radnim iskustvom, na određeno vreme. Radi se u Zrenjaninu i okolini uz obezbeđen prevoz. Ista firma traži i dva tesara i dva pomoćna građevinska radnika.

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz