• Sve u pola cene: Javno nadmetanje za imovinu firme „Vojvodinaput“

    Javno nadmetanje za imovinu zrenjaninskog preduzeća „Vojvodinaput“ u stečaju zakazano je za 22. septembar. Odbor poverilaca je odlučio da se „Vojvodinaput“ prodaje kao pravno lice i jedna funkcionalna celina. Sve poverioce o tome je obavestio stečajni upravnik ove nekada veoma uspešne putarske firme Slobodan Sudarov.   Na prodaju su ponuđeni objekti u ulici Žarka Zrenjanina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sve u pola cene: Javno nadmetanje za imovinu firme „Vojvodinaput“

    Javno nadmetanje za imovinu zrenjaninskog preduzeća „Vojvodinaput“ u stečaju zakazano je za 22. septembar. Odbor poverilaca je odlučio da se „Vojvodinaput“ prodaje kao pravno lice i jedna funkcionalna celina. Sve poverioce o tome je obavestio stečajni upravnik ove nekada veoma uspešne putarske firme Slobodan Sudarov.

     

    Na prodaju su ponuđeni objekti u ulici Žarka Zrenjanina u Zrenjaninu, poljoprivredno zemljište, pokretna imovina, odnosno vozni park i druga oprema, kao i gotovina i potraživanja. Deo opreme novijeg datuma proizvodnje trenutno je u zakupu, a jedan deo je neispravan i nalazi se u objektu „Vojvodinaputa“.

     

    Prodavaće se i nekretnina u Novom Bečeju, koja se sastoji od jedne porodične kuće i dva neuknjižena pomoćna objekta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Beograđani postali novi vlasnici imovine brodogradilišta M.C.I.

     

    Imovina u Zrenjaninu procenjena je na 179.258.180 dinara, a imovina u Novom Bečeju na 667.202 dinara. Zanimljivo je da je na prodaju ponuđen i potencijalni ugovor sa „Putevima Srbije“, čija je vrednost blizu 14 miliona dinara.

     

    Procenu vrednosti imovine uradio je „Servo Mihalj inžinjering“.

     

    Kako je u pitanju prvo javno nadmetanje, početna cena iznosiće polovinu procenjene vrednosti, odnosno 89.629.090 dinara za imovinu u Zrenjaninu, a 333.601 za imovinu u Novom Bečeju.

     

    „Vojvodinaput“ se nalazi se u stečaju od oktobra 2018. dok je rešenje o bankrotstvu stečajnog dužnika doneto u decembru iste godine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija