• Beograđani postali novi vlasnici imovine brodogradilišta M.C.I.

    „Holdco Two“ iz Beograda novi je vlasnik imovine brodogradilišta M.C.I. iz Novog Bečeja, saopštio je stečajni upravnik Slobodan Sudarov.   Kako je u celosti isplaćena kupoprodajna cena, ovo preduzeće iz Beograda, koje se bavi finansijskim uslugama, postalo je vlasnik upravne zgrade, pomoćnih objekata i navoza brodogradilišta, koji se nalaze u novobečejskoj industrijskoj zoni.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Beograđani postali novi vlasnici imovine brodogradilišta M.C.I.

    „Holdco Two“ iz Beograda novi je vlasnik imovine brodogradilišta M.C.I. iz Novog Bečeja, saopštio je stečajni upravnik Slobodan Sudarov.

     

    Kako je u celosti isplaćena kupoprodajna cena, ovo preduzeće iz Beograda, koje se bavi finansijskim uslugama, postalo je vlasnik upravne zgrade, pomoćnih objekata i navoza brodogradilišta, koji se nalaze u novobečejskoj industrijskoj zoni.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Inspekcija u srednjem Banatu beleži povećan broj slučajeva rada na crno

     

    Zanimljivo je da je „Holdco Two“ bio i predlagač pokretanja stečaja, koji je otvoren u oktobru 2018. godine. Kao razlog, tada je navedena blokada računa na 35,7 miliona dinara. Stečaj je otvoren i odmah nastavljen proglašavanjem bankrotstva, jer su dugovi brodogradilišta M.C.I. višestruko nadmašili vrednost imovine.

     

    Početna cena na javnom nadmetanju, koje je održano pre dve nedelje, bila je 9,6 miliona dinara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija