• Sve što treba da znate o primeni Zakona o elektronskom fakturisanju

    Jednodnevni seminar, na kojem će biti reči o primeni novog Zakona o elektronskom fakturisanju, biće održan u utorak, 27. jula, u organizaciji JP „Službeni glasnik“.   Seminar se održava uživo, uz mogućnost praćenja i onlajn, putem Zoom platforme.   PROČITAJTE JOŠ: “Beohemija” raspisala novi konkurs za posao, radno mesto je u Zrenjaninu   Ovaj seminar […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sve što treba da znate o primeni Zakona o elektronskom fakturisanju

    Jednodnevni seminar, na kojem će biti reči o primeni novog Zakona o elektronskom fakturisanju, biće održan u utorak, 27. jula, u organizaciji JP „Službeni glasnik“.

     

    Seminar se održava uživo, uz mogućnost praćenja i onlajn, putem Zoom platforme.

     

    PROČITAJTE JOŠ: “Beohemija” raspisala novi konkurs za posao, radno mesto je u Zrenjaninu

     

    Ovaj seminar daje odgovore i na pitanja opšte digitalizacije poslovne dokumentacije. Stoga rukovodioci opštih administrativnih službi mogu dobiti operativna uputstva i konkretne primere za postupanje.

     

    – Seminar je namenjen polaznicima iz javnog i privatnog sektora, koji su odgovorni za planiranje i realizaciju poslovanja na osnovu obaveza proisteklih iz Zakona o elektronskom fakturisanju. Takođe, namenjen je finansijskim rukovodiocima, šefovima računovodstva, ali i samim računovođama i knjigovođama, kao i zaposlenima koji obavljaju poslove odgovornih lica za implementaciju elektronskog poslovanja, IT rukovodiocima i administratorima – izjavila je za portal zrenjaninski.com diplomirana pravnica Violeta Stamenković, inače ovlašćena zastupnica JP „Službeni glasnik“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Više informacija o seminaru i prijave na broj 063 445 800 ili preko Regionalne kancelarije posrednika na mejl: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija