• Šta je potrebno da uradite da biste od države dobili 100 evra

    Ministar finansija Siniša Mali objasnio je da će pomoć od 100 evra automatski biti isplaćena penzionerima i onima koji primaju socijalnu pomoć. Svi drugi, koji žele da im država isplati taj novac, za to će se prijavljivati od 15. maja do 5. juna.   Prema njegovim rečima, isplata pomoći penzionerima će početi 15. maja. Svi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šta je potrebno da uradite da biste od države dobili 100 evra

    Ministar finansija Siniša Mali objasnio je da će pomoć od 100 evra automatski biti isplaćena penzionerima i onima koji primaju socijalnu pomoć. Svi drugi, koji žele da im država isplati taj novac, za to će se prijavljivati od 15. maja do 5. juna.

     

    Prema njegovim rečima, isplata pomoći penzionerima će početi 15. maja. Svi drugi punoletni građani koji žele taj novac, treba da se prijave preko portala Uprave za trezor, odnosno preko interneta ili kol centra.

     

    Mali je objasnio da građani tom prilikom treba da ostave četiri podatka. Potrebno je navesti ime i prezime, JMBG, broj lične karte i naziv banke preko koje žele da im se isplati 100 evra.

     

    Pročitajte još: „Linglong Tire“ zapošljava referenta za nabavku rezervnih delova

     

    Ministar finansija je najavio da će do 15. ili 20. juna u potpunosti biti završena isplata ovih sredstava.

     

    Ova novčana pomoć jedna je od mera Vlade Srbije u smanjivanju negativnih efekata prouzrokovanih zaraznom bolešću COVID-19.

     

    Pročitajte još: Predškolska ustanova Zrenjanin raspisala konkurs za upis dece u vrtiće

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Kolenopreklono zakukate pickoustom pederu da vam je pomoc potrebna,ponizite se do maksimuma i tada cete mozda dobiti 100 evra.Licno nisam bio toliko glup i pohlepan pa da stanem u red da bi se docepao dinkicevih 1000 evra,a ovih 100 koje obecava zvalava pickousta nakaza mi nista ne resava tako da,neka hvala.Voleo bih da sto manje ljudi podlegne ovom pozivu i pokaze da nisu obicni pacovi koji ce zamoliti kriminalce,narko-dilere,ludake i ostalu sns gamad za ono sto im pripada.Mada u proseku ovaj glupi narod se prodaje za kilu brasna,tako da nisam optimista.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]