• Srbijagas: Najveća ulaganja u gasifikaciju Zemuna, Sremske Mitrovice i Zrenjanina

    Nadzorni odbor JP „Srbijagas“ je usvojio redovne finansijske izveštaje preduzeća za prošlu godinu, bilanse stanja i uspeha po delatnostima, kao i izveštaj o realizaciji godišnjeg programa poslovanja.   Na sednici je rečeno da je ukupna nabavka prirodnog gasa povećana u 2022. u odnosu na prethodnu godinu. Na to je, pre svega, uticalo utiskivanje gasa u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srbijagas: Najveća ulaganja u gasifikaciju Zemuna, Sremske Mitrovice i Zrenjanina

    Nadzorni odbor JP „Srbijagas“ je usvojio redovne finansijske izveštaje preduzeća za prošlu godinu, bilanse stanja i uspeha po delatnostima, kao i izveštaj o realizaciji godišnjeg programa poslovanja.

     

    Na sednici je rečeno da je ukupna nabavka prirodnog gasa povećana u 2022. u odnosu na prethodnu godinu. Na to je, pre svega, uticalo utiskivanje gasa u Podzemno skladište gasa Banatski Dvor tokom izveštajnog perioda.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odložene e-licitacije carinarnica Zrenjanin i Beograd

     

    Po prvi put su obezbeđene i dodatne zalihe u skladištima u Mađarskoj, i to u kontinuiranoj saradnji sa Vladom Republike Srbije, nadležnim ministarstvima i svim relevantnim institucijama.

     

    U usvojenim dokumentima stoji i to da je u prošloj godini nastavljena izgradnja energetskih objekata i priključnih gasovoda širom Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uživaš uz Texas Hold’Em Poker? Stigao je BOUNTY HUNTERS – pridruži se i preuzmi turnirsku ulaznicu!

     

    „Najveća ulaganja obavljena su u gasovode Aleksandrovac – Tutin, Beograd – Valjevo – Loznica i gasifikaciju Zemuna, Sremske Mitrovice, Zrenjanina i drugih gradova. S tim u vezi, investiciona ulaganja u delatnost operatora distributivnog sistema znatno su veća u odnosu na 2021. godinu“, naveo je „Srbijagas“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. A, KAKO STE UKNJIŽILI 600 MILIONA, OD SEOSKIH GASOVODA, KOJE STE „DALI“ ZA VAŠ DUG „SRBIJAGASU“!!!???
      UZELI STE ONO ZA ŠTA NISTE 1 DINAR DALI, DA BI POKRILI VAŠ DUG!!!
      DA VAS SIROMAŠNA SELA FINANSIRAJU, A, NISTE U STANJU DA IH, KAKO VAM U STATUTU PIŠE, REDOVNO SERVISIRATE-ODRŽAVATE NJIHOVA GROBLJA, SMETLIŠTA I DR. JER STE NAM UZELI SVE PARE, NEMAMO NI JEDNOG ODBORNIKA, A, „U ONO VREME“, IMALI SMO 3, ZAGARANTOVANO!!!
      TREBA DA BUDEMO OPŠTINE, KAO DO 1961. PA SAMI DA BRINEMO O SEBI, A, NE OVAKO, SVI ZAJEDNO, ALI, „KOD MENE DA BUDE BUĐELAR“, PA KAKO VAM BUDE!!!
      A, ZNAMO, DA „TUĐA RUKA SVRAB NE ČEŠE“!!!
      PREKOR I PREDLOG IZ ELEMIRA!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija