• Odložene e-licitacije carinarnica Zrenjanin i Beograd

    Zbog manjih tehničkih problema u funkcionisanju aplikacije za e-licitacije Uprave carina, koji bi pojedine učesnike posledično mogli dovesti u neravnopravan položaj, internet prodaje carinarnica Zrenjanin i Beograd zakazane za 1. i 3. mart biće odložene, saopštila je danas Uprava carina.   PROČITAJTE JOŠ: Uživaš uz Texas Hold’Em Poker? Stigao je BOUNTY HUNTERS – pridruži se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odložene e-licitacije carinarnica Zrenjanin i Beograd

    Zbog manjih tehničkih problema u funkcionisanju aplikacije za e-licitacije Uprave carina, koji bi pojedine učesnike posledično mogli dovesti u neravnopravan položaj, internet prodaje carinarnica Zrenjanin i Beograd zakazane za 1. i 3. mart biće odložene, saopštila je danas Uprava carina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uživaš uz Texas Hold’Em Poker? Stigao je BOUNTY HUNTERS – pridruži se i preuzmi turnirsku ulaznicu!

     

    „U cilju obezbeđivanja jednakih uslova za sve učesnike, obaveštavamo vas da je nakon otklanjanja tehničkih razloga odlaganja, novi termin za e-licitaciju vozila Carinarnice Beograd 3. april, dok će Carinarnica Zrenjanin e-licitaciju zaplenjene robe održati 12. aprila“, navodi se u obaveštenju.

     

    O svim drugim detaljima u vezi sa prijavljivanjem, razgledanjem robe i vozila, kao i opštim uslovima učešća na licitacijama, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

     

    Više o robi koju je Carinarnica Zrenjanin ponudila na prodaju možete PROČITATI OVDE. 

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]