• Srbija kargo: Uprkos napetoj situaciji, radnici u Zrenjaninu na visini zadatka

    Zaposleni u preduzeću „Srbija kargo“ u Zrenjaninu, uz sve napore, uspevaju da odgovore svim zahtevima korisnika pruga u srednjobanatskom regionu, saopštilo je ovo akcionarsko društvo.   Izvršna direktorka za saobraćaj u AD „Srbija kargo“ Senija Bogić Pavlović, sa saradnicima, posetila je nedavno Zrenjanin i Kikindu, i obišla zaposlene u izvršnim službama na terenu. Ona je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srbija kargo: Uprkos napetoj situaciji, radnici u Zrenjaninu na visini zadatka

    Zaposleni u preduzeću „Srbija kargo“ u Zrenjaninu, uz sve napore, uspevaju da odgovore svim zahtevima korisnika pruga u srednjobanatskom regionu, saopštilo je ovo akcionarsko društvo.

     

    Izvršna direktorka za saobraćaj u AD „Srbija kargo“ Senija Bogić Pavlović, sa saradnicima, posetila je nedavno Zrenjanin i Kikindu, i obišla zaposlene u izvršnim službama na terenu. Ona je tom prilikom sa radnicima razgovarala o trenutnoj zdravstvenoj situaciji, što u neposrednom okruženju, što u samoj državi. Ažurirani su i medicinski saveti i smernice u skladu sa objavama državnih organa.

     

    „Direktori su imali priliku da se uvere da i ovde postoji jedna generalna odgovornost zaposlenih. Obezbeđeno je, koliko god je to praktično moguće, bezbedno i zdravo radno okruženje. Svi zaposleni se pridržavaju i poštuju savete o higijeni. Održavaju se i redovno dezinfikuju radne prostorije. Vodi se računa o dobroj internoj ventilaciji, kao i o nabavci neophodnih sredstava za dezinfekciju i ličnu zaštitu“, kažu u preduzeću „Srbija kargo“.

     

    Ovo preduzeće je zaduženo za železnički prevoz robe i u njegovom vlasništvu su teretni vagoni.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sve u pola cene: Javno nadmetanje za imovinu firme „Vojvodinaput“

     

    Rukovodstvo je podsetilo da su u Srednjobanatskom i Severnobanatskom okrugu prisutni veliki korisnici usluga ovog preduzeća. To su, između ostalih, NIS, Fabrika sintetičkog kaučuka, kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina, MSK iz Kikinde…

     

    „Uprkos tome, a i pored specifične, teške i napete situacije u celoj zemlji, i otežanog funkcionisanja u svim sferama, naši zaposleni uspevaju da, uz sve napore, odgovore svim zahtevima komitenata, kako bi se železnički saobraćaj neometano odvijao“, zaključuju u pomenutom akcionarskom društvu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. E, BAŠ LEPO „SVE FUNKCIONIŠE“, SAMO NE ZNAMO, KADA ĆE PRORADITI SAOBRAĆAJ NA BANATSKIM PRUGAMA, KOJE SU SE „UŽELELE LOKOMOTIVA I VOZOVA“!!!???
      DO 1918., BANAT, REGIJA „SA NAJRAZVIJENIJOM MREŽOM ŽELEZNICA U EVROPI“, SA NOVIM UPRAVLJAČIMA, KOJI „NISU DORASLI ZADATKU“, MUČI MUKU I NA KRAJU ĆE OSTATI BEZ PRUGA-SVE ĆE PRETOPITI ŽELJEZARA SMEDEREVO!!!
      ŠTA IH BRIGA „NIJE NJIHOVO-DOBILI SU ZABADAVA!!!
      BLAGO NAMA S NJIMA!
      PREKOR IZ ELEMIRA!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija