Ekonomija Vesti Zrenjanin

“Šinvoz” raspisao nove konkurse za zapošljavanje u zrenjaninskoj fabrici

Šinvoz

Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin raspisala je nove konkurse za zapošljavanje. U pitanju je, inače, jedna od najstarijih fabrika i okosnica razvoja metalne industrije u zrenjaninskom regionu.

 

Kompaniji su potrebna dva farbara-lakirera, za samostalno izvođenje farbarskih radova, bojenje metalnih površina (gvozdenih, limenih, cevi) i precizno farbanje (emajliranje) pištoljem metalnih površina i elemenata. Posao podrazumeva i čišćenje i održavanje čistoće alata, mašine i radnog mesta. Od radnika se traži odgovornost za blagovremeno i kvalitetno izvršavanje dobijenog zadatka i sprovođenje ekonomičnog postupka rada.

 

PROČITAJTE JOŠ: Prilika za zaposlenje u zrenjaninskoj kasarni, potrebni radnici raznih profila

 

Zaposleni je dužan da poštuje i primenjuje mere vezane za bezbednost i zdravlje na radu. Ove mere propisane su zakonskim i drugim propisima i opštim aktima poslodavca.

 

Od kandidata se traži organizovanost, poštovanje postavljenih rokova, I ili II – stepen stručne spreme, mašinske, opšte struke ili drugo. Uslov su i radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima od jedne godine, brzina i tačnost, profesionalnost i pedantnost u radu, odgovornost i preciznost.

 

“Šinvoz” nudi mogućnost napredovanja i zaposlenja na neodređeno vreme

 

Firmi su potrebna i dva peskara-radnika na antikorozivnoj zaštiti. U opisu radnog mesta navodi se priprema površina pre nanošenja zaštitnih materijala, za odstranjivanje korozije, čišćenje i priprema za obradu površina, obavljanje radnih zadataka korišćenjem odgovarajućih alata i uređaja.

 

Zaposleni je obavezan i da poštuje i primenjuje mere vezane za bezbednost i zdravlje na radu propisane zakonskim i drugim propisima i opštim aktima poslodavca.

 

PROČITAJTE JOŠ: Ruski stručnjaci kompletiraju u „Šinvozu“ nova merna kola (Video)

 

Uslovi za kandidate su I ili II stepen stručne spreme, mašinske ili opšte struke ili drugo.

 

Kompanija nudi mogućnost napredovanja i zaposlenja na neodređeno vreme, rad u stabilnoj kompaniji koja se konstantno razvija i redovnu stimulativnu zaradu.

 

Kandidati koji su zainteresovani za ovu vrstu radnog angažovanja i ispunjavaju uslove konkursa svoje radne biografije mogu proslediti na e-mail adresu hr@sinvoz.rs ili se prijaviti putem OVOG LINKA. Mogu i poslati biografiju poštom na adresu: „Šinvoz“ DOO (Služba ljudskih resursa), Beogradska bb, Zrenjanin.

 

Koji su poslovi trenutno u ponudi možete redovno da pratite u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM