• „Šinvoz“ raspisao nove konkurse za zapošljavanje u zrenjaninskoj fabrici

    Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin raspisala je nove konkurse za zapošljavanje. U pitanju je, inače, jedna od najstarijih fabrika i okosnica razvoja metalne industrije u zrenjaninskom regionu.   Kompaniji su potrebna dva farbara-lakirera, za samostalno izvođenje farbarskih radova, bojenje metalnih površina (gvozdenih, limenih, cevi) i precizno farbanje (emajliranje) pištoljem metalnih površina i elemenata. Posao podrazumeva i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Šinvoz“ raspisao nove konkurse za zapošljavanje u zrenjaninskoj fabrici

    Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin raspisala je nove konkurse za zapošljavanje. U pitanju je, inače, jedna od najstarijih fabrika i okosnica razvoja metalne industrije u zrenjaninskom regionu.

     

    Kompaniji su potrebna dva farbara-lakirera, za samostalno izvođenje farbarskih radova, bojenje metalnih površina (gvozdenih, limenih, cevi) i precizno farbanje (emajliranje) pištoljem metalnih površina i elemenata. Posao podrazumeva i čišćenje i održavanje čistoće alata, mašine i radnog mesta. Od radnika se traži odgovornost za blagovremeno i kvalitetno izvršavanje dobijenog zadatka i sprovođenje ekonomičnog postupka rada.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prilika za zaposlenje u zrenjaninskoj kasarni, potrebni radnici raznih profila

     

    Zaposleni je dužan da poštuje i primenjuje mere vezane za bezbednost i zdravlje na radu. Ove mere propisane su zakonskim i drugim propisima i opštim aktima poslodavca.

     

    Od kandidata se traži organizovanost, poštovanje postavljenih rokova, I ili II – stepen stručne spreme, mašinske, opšte struke ili drugo. Uslov su i radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima od jedne godine, brzina i tačnost, profesionalnost i pedantnost u radu, odgovornost i preciznost.

     

    „Šinvoz“ nudi mogućnost napredovanja i zaposlenja na neodređeno vreme

     

    Firmi su potrebna i dva peskara-radnika na antikorozivnoj zaštiti. U opisu radnog mesta navodi se priprema površina pre nanošenja zaštitnih materijala, za odstranjivanje korozije, čišćenje i priprema za obradu površina, obavljanje radnih zadataka korišćenjem odgovarajućih alata i uređaja.

     

    Zaposleni je obavezan i da poštuje i primenjuje mere vezane za bezbednost i zdravlje na radu propisane zakonskim i drugim propisima i opštim aktima poslodavca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ruski stručnjaci kompletiraju u „Šinvozu“ nova merna kola (Video)

     

    Uslovi za kandidate su I ili II stepen stručne spreme, mašinske ili opšte struke ili drugo.

     

    Kompanija nudi mogućnost napredovanja i zaposlenja na neodređeno vreme, rad u stabilnoj kompaniji koja se konstantno razvija i redovnu stimulativnu zaradu.

     

    Kandidati koji su zainteresovani za ovu vrstu radnog angažovanja i ispunjavaju uslove konkursa svoje radne biografije mogu proslediti na e-mail adresu hr@sinvoz.rs ili se prijaviti putem OVOG LINKA. Mogu i poslati biografiju poštom na adresu: „Šinvoz“ DOO (Služba ljudskih resursa), Beogradska bb, Zrenjanin.

     

    Koji su poslovi trenutno u ponudi možete redovno da pratite u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin