• Seminar posvećen planiranju, izgradnji objekata i upotrebi CEOP sistema

    Seminar na temu „Planiranje, izgradnja objekata i upotreba CEOP sistema“ biće održan u sredu, 5. oktobra, u periodu od 10 do 15.30 časova.   Predavač će biti Aleksandra Damnjanović, državna sekretarka u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kao stručni poznavalac ove materije sa velikim kredibilitetom iza sebe. Na seminaru će govoriti i Đorđe Vukotić, advokat […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Seminar posvećen planiranju, izgradnji objekata i upotrebi CEOP sistema

    Seminar na temu „Planiranje, izgradnja objekata i upotreba CEOP sistema“ biće održan u sredu, 5. oktobra, u periodu od 10 do 15.30 časova.

     

    Predavač će biti Aleksandra Damnjanović, državna sekretarka u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kao stručni poznavalac ove materije sa velikim kredibilitetom iza sebe. Na seminaru će govoriti i Đorđe Vukotić, advokat i konsultant.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ovo su najniže i najviše cene stanova i kuća u Zrenjaninu

     

    Važna tema edukacije biće imovinsko-pravni odnosi, kao osnova i polazna tačka od čijeg pravilnog rešavanja zavisi čitav tok projekta.

     

    – Pravilno i pravovremeno rešavanje ovih pitanja vrlo je važan posao svih, od investitora i izvođača do nadležnih organa koji vode postupke i izdaju dozvole. Kako bi se ovo važno pitanje rešilo na najadekvatniji način, učesnici seminara, predstavnici sektora privrede i postupajući organi, imaće priliku da u direktnoj komunikaciji s državnim sekretarom i advokatom, kao predavačima, razjasne sve nedoumice u vezi sa praktičnom primenom važnih zakona i procedura – kaže za portal zrenjaninski.com diplomirana pravnica Violeta Stamenković iz Regionalne kancelarije posrednika, koja organizuje ovaj seminar.

     

    Takođe, učesnici seminara moći će da saznaju više o upotrebi CEOP sistema. U pitanju je sistem za elektronsko podnošenje zahteva.

     

    Ciljna grupa edukacije su predstavnici svih sektora privrede, lokalne samouprave, državne uprave, advokati, javni beležnici i svi ostali zainteresovani za navedenu oblast, uključujući i fizička lica.

     

    Zainteresovani za učešće na seminaru mogu se prijaviti putem mejla: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com Putem ovog mejla možete dobiti i više informacija o seminaru, ali i o temi kojoj je posvećen.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]