Ekonomija Vesti Zrenjanin

Sedam škola raspisalo konkurse, traže se nastavnici ali i drugo osoblje

dijamant posao

Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš” iz Zrenjanina zapošljava nastavnika predmetne nastave iz predmeta tehnika i tehnologija, na neodređeno vreme, sa 80 posto radnog vremena, kao i nastavnika matematike sa punim radnim vremenom.

 

Školi je potreban i nastavnik engleskog jezika, na neodređeno vreme, sa 66,67 posto radnog vremena. Traži se i nastavnik fizike sa punim radnim vremenom. Otvoren je oglas i za sekretara ustanove na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, kao i servirku, takođe na neodređeno i sa stopostotnim radnim vremenom. Sve informacije o konkursu mogu se dobiti na broj telefona 563-840.

 

Osnovna škola „Uroš Predić“ Orlovat traži nastavnika matematike, za rad na neodređeno vreme, sa nepunim radnim vremenom – 88,89 posto norme. Školi je potrebna i čistačica, za rad na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom.

 

Medicinska škola Zrenjanin zapošljava pet spremačica na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom. Više informacija na telefon 533-270.

 

Pročitajte još: Poslodavci iz Zrenjanina traže radnike različitih profila

 

Osnovna škola „Đura Jakšić“ Perlez oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika matematike, na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom. Školi je, na neodređeno vreme, potrebna i spremačica, za rad sa punim radnim vremenom. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti direktoru škole na telefon 3813-170.

 

Škola u Srpskom Itebeju traži sekretara, šefa računovodstva i čistačicu

 

Osnovna škola „Sonja Marinković“ Zrenjanin zapošljava nastavnika hemije sa 16 sati rada nedeljno (40 posto radnog vremena), na određeno vreme. Školi je potreban i sekretar, sa punim radnim vremenom, za rad na određeno vreme. Potpune informacije kandidati mogu dobiti od sekretara škole, pozivanjem broja telefona 530-420.

 

Osnovna škola „Aleksa Šantić“ Sečanj traži nastavnika matematike, na neodređeno vreme, sa radnim vremenom od 27 sati nedeljno.
Kontakt osoba za dodatne informacije je sekretar škole, na telefonskom broju 063 554 807.

 

Osnovna škola „Miloš Crnjanski“ Srpski Itebej objavila je oglas za prijem u radni odnos sekretara škole, stručnog saradnika-pedagoga, šefa računovodstva, kao i čistačice, sa punim radnim vremenom i na neodređeno vreme. Školi su potrebna i dva nastavnika matematike, sa punim radnim vremenom, na neodređeno vreme. Jedan nastavnik potreban je matičnoj školi u Srpskom Itebeju, a drugi izdvojenom odeljenju u Međi. Školi je potreban i nastavnik matematike na mađarskom nastavnom jeziku, sa nepunim radnim vremenom (88,89 posto), za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 3837-458.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz