Ekonomija Vesti Zrenjanin

Poslodavci iz Zrenjanina traže radnike različitih profila

posao

Poslodavci iz Zrenjanina raspisali su nove oglase za posao, koje informativni portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

DOO „Ogrev“ Zrenjanin zapošljava trgovca – prodavca građevinskog i ogrevnog materijala. Uslov za konkurisanje je diploma trogodišnje srednje škole i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, a radno iskustvo je nebitno. Radno mesto je u Zrenjaninu, a rad je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 1. juna. Poslodavca kandidati mogu kontaktirati isključivo na e-mail ivan.radin@ogrevzr.com

 

PTUR „Naša pekara Vanja plus“ Zrenjanin traži pekara za pečenje somuna. Od kandidata se zahteva III nivo kvalifikacije – trgovina, ugostiteljstvo ili turizam, a radno iskustvo nije bitno. Istoj firmi potreban je i pica majstor sa II nivoom kvalifikacije, a radno iskustvo nije uslov. Oba posla su na određeno vreme, rad je smenski, a oglas je otvoren do 22. juna. Kandidati se mogu prijavljivati na telefon 069/564-01-50.

 

Pročitajte još: Trgovinska radnja i privatna firma za prevoz robe „Đenka“ nudi posao

 

Veterinarska stanica DOO Zrenjanin zapošljava veterinarskog tehničara. Uslov je četvorogodišnja srednja škola smer veterina i radno iskustvo više od godinu dana. Poželjno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Posao je na neodređeno vreme, a oglas je otvoren do 1. juna. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail vetstzr@zrlocal.net

 

Koje sve poslove nude poslodavci iz Zrenjanina, možete redovno pratiti u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM