• „Rusanda“ traži domara, vozača i referenta, posao je „za stalno“

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca objavila je konkurs za zapošljavanje radnika na više pozicija, a prijave se mogu podneti do 2. aprila.   „Rusanda“ traži domara – majstora održavanja, električara, sa trogodišnjom srednjom stručnom spremom, smera elektrotehnika i telekomunikacije. Posao je na neodređeno vreme.   Na neodređeno vreme ovoj ustanovi potreban je i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Rusanda“ traži domara, vozača i referenta, posao je „za stalno“

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca objavila je konkurs za zapošljavanje radnika na više pozicija, a prijave se mogu podneti do 2. aprila.

     

    „Rusanda“ traži domara – majstora održavanja, električara, sa trogodišnjom srednjom stručnom spremom, smera elektrotehnika i telekomunikacije. Posao je na neodređeno vreme.

     

    Na neodređeno vreme ovoj ustanovi potreban je i vozač sanitetskog vozila, sa 3. nivoom kvalifikacija i vozačkom dozvolom „B“ kategorije.

     

    Pročitajte još: Banja „Rusanda“ zapošljava tri radnika, konkurs otvoren do 31. marta

     

    Poslodavcu je potreban i referent za pravne, kadrovske i administrativne poslove, na neodređeno vreme. Uslov za kandidate je diploma IV nivoa kvalifikacija, odnosno završena gimnazija ili srednja ekonomska škola. Radno iskustvo nije bitno ni za jednu od navedenih pozicija.

     

    Uz prijavu, u kojoj je potrebno navesti za koje poslove se prijavljuju, kandidati podnose kratku biografiju i dokaze o ispunjenosti uslova oglasa. Prijavu sa dokumentacijom treba dostaviti na adresu: Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“, 23270 Melenci, ulica Banja Rusanda b.b. – Odeljenju za opšte pravne i kadrovske poslove.

     

    Pročitajte još: Dom zdravlja Zrenjanin raspisao dva konkursa za prijem u radni odnos

     

    Kontakt telefon pravne službe za dodatne informacije je (023) 315 04 02.

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija