• Banja „Rusanda“ zapošljava tri radnika, konkurs otvoren do 31. marta

    U uslovima vanrednog stanja zaista je malo poslodavaca koji traže radnike. Jedan od retkih je Banja „Rusanda“ iz Melenaca.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ je raspisala oglas za tri portira-čuvara, za rad na određeno vreme, na period od tri meseca, zbog povećanog obima posla. Od kandidata se traži diploma osnovne škole i opšta zdravstvena […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Banja „Rusanda“ zapošljava tri radnika, konkurs otvoren do 31. marta

    U uslovima vanrednog stanja zaista je malo poslodavaca koji traže radnike. Jedan od retkih je Banja „Rusanda“ iz Melenaca.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ je raspisala oglas za tri portira-čuvara, za rad na određeno vreme, na period od tri meseca, zbog povećanog obima posla. Od kandidata se traži diploma osnovne škole i opšta zdravstvena sposobnost, a radno iskustvo nije bitno. Oglas je otvoren do 31. marta, saopštila je Banja „Rusanda“.

     

    Kontakt telefon pravne službe za dodatne informacije je (023) 315 04 02.

     

    Prijavu sa dokumentacijom treba dostaviti na adresu: Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“, 23270 Melenci, ulica Banja Rusanda b.b, Odeljenju za opšte pravne i kadrovske poslove.

     

    Pročitajte još: „Linglong“ zapošljava na novoj radnoj poziciji i nudi veliki broj beneficija

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija