• Rešenja za odvodnjavanje od sada i preko eUprave

    JVP „Vode Vojvodine“ je najavilo da će od sada rešenja za naknadu za odvodnjavanje svojim obveznicima slati i elektronskim putem.   Ova usluga biće dostupna samo registrovanim korisnicima eUprave, dok će ostali obveznici, koji nemaju nalog na ovom portalu, i dalje rešenja primati preko pošte.   PROČITAJTE JOŠ: Zašto je hiperbarična komora odlično rešenje za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rešenja za odvodnjavanje od sada i preko eUprave

    JVP „Vode Vojvodine“ je najavilo da će od sada rešenja za naknadu za odvodnjavanje svojim obveznicima slati i elektronskim putem.

     

    Ova usluga biće dostupna samo registrovanim korisnicima eUprave, dok će ostali obveznici, koji nemaju nalog na ovom portalu, i dalje rešenja primati preko pošte.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zašto je hiperbarična komora odlično rešenje za vaše zdravlje?

     

    Budući da su rešenja za naknadu za odvodnjavanje za tekuću godinu već poslata letos, od danas će elektronskim putem početi dostava samo za fizička i pravna lica, koja su u zakupu državnog poljoprivrednog zemljišta.

     

    Već od sledeće godine će, prema trenutnom broju registrovanih korisnika, na ovaj način naknadu za odvodnjavanje u svoje elektronsko sanduče primiti gotovo 120.000 obveznika.

     

    „Elektronska dostava pojednostaviće i ubrzati komunikaciju sa obveznicima. Preporuka je da se svi korisnici iz Vojvodine registruju na eUpravu kako bi automatski dobijali rešenja o utvrđenoj naknadi za odvodnjavanje“, kažu u JVP „Vode Vojvodine“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Oni koji nemaju nalog na eUpravi, a žele da im rešenja stižu elektronskim putem, mogu da se registruju na OVOM LINKU.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija