Marketing Vesti Zrenjanin

Zašto je hiperbarična komora odlično rešenje za vaše zdravlje?

hiperbarična komora

Ako još razmišljate o tome da li i vama može da pomogne tretman u hiperbaričnoj komori, tu smo da pomognemo. Tretmani u hiperbaričnoj komori pomažu i zdravima i bolesnima. Ako ste zdravi, ali osećate da vam je potrebno nešto da vas podigne i da vam pomogne, da vas ojača i pripremi, hiperbarična komora je idealna baš za vas.

 

Jer, tretman u hiperbaričnoj komori pospešuje vitalnost, popravlja koncentraciju i pamćenje, smanjuje umor i podiže nivo energije, stamenost i izdržljivost. Hiperbarična komora, zajedno sa vama, bori se protiv infekcija, eliminiše toksine i reaktivira ćelije kože i pospešuje cirkulaciju krvi.

 

PROČITAJTE JOŠ: Da dva velika skupa budu na najvišem nivou pobrinuo se Hotel „Vojvodina“

 

Ako ste sportista, izloženi ste stalnim povredama. Hiperbarična komora je vaš saveznik kod svih vrsta sportskih povreda. Tretman u hiperbaričnoj komori prirodno skraćuje vreme zalečenja kod sportskih povreda i omogućava povređenima da se brže oporave i smanje rizike od ponavljanja povrede.

 

Muče vas problemi sa ranama i opekotinama?

 

Rane i opekotine su povrede kojima je potrebna stalna nega da bi zarasle uz minimalne ožiljke. Ako se koristi kao dopunski tretman, hiperbarična oksigenoterapija može da pomogne da se smanji smrtnost i ograniči potreba za hirurškim intervencijama kod pacijenata sa blagim i težim opekotinama.

 

Prirodno je da želite da vam koža i kosa izgledaju zdravo i lepo. A u životu je toliko faktora koji su se urotili protiv zdrave kože i kose. Pomozite im tretmanima u hiperbaričnoj komori.

 

hiperbarična komora

 

Hiperbarična komora dobra i u lečenju post-kovida

 

Ceo svet je namučila korona. Mnogi i posle preležane infekcije osećaju posledice.

 

Tretmani u hiperbaričnoj komori pokazali su se dobro u lečenju takozvanog post-kovida. Kod trećine osoba koje su preležale Covid-19 uočene su promene nastale zbog nedostatka kiseonika. Zato se ovim osobama preporučuje tretman u hiperbaričnoj komori. Hiperbarična komora riznica je kiseonika, kojim snabdeva vaš organizam, i to bukvalno svaku ćeliju, detoksikuje ga i okrepljuje.

 

Iskoristite privilegiju što hiperberbaričnu komoru imate u blizini.

 

Hiperbarična komora „Oxybaric“, oaza zdravlja u srcu Zrenjanina, nalazi se na novoj adresu, na uglu ulica Dr Kornela Radulovića i Koče Kolarova.

 

Pozovite ili pošaljite poruku na broj telefona 061 31 81 667, a tretmane možete zakazati i putem e-maila oxibariczr@gmail.com

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz