• Raspisano deset konkursa za poslove u firmama, školama i ustanovama

    Informativni portal zrenjaninski.com u redovnoj ekonomskoj rubrici objavljuje nove oglase za poslove u firmama, školama i ustanovama.   Osnovna škola „Sonja Marinković“ Zrenjanin objavila je oglas za prijem u radni odnos sekretara na određeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 530 420.   „L-M“ DOO Zrenjanin zapošljava vozača pogrebnog vozila. Posao je na određeno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisano deset konkursa za poslove u firmama, školama i ustanovama

    Informativni portal zrenjaninski.com u redovnoj ekonomskoj rubrici objavljuje nove oglase za poslove u firmama, školama i ustanovama.

     

    Osnovna škola „Sonja Marinković“ Zrenjanin objavila je oglas za prijem u radni odnos sekretara na određeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 530 420.

     

    „L-M“ DOO Zrenjanin zapošljava vozača pogrebnog vozila. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 522 299.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin traži radnika obezbeđenja, za rad bez oružja, sa punim radnim vremenom, na određeno vreme. Oglas je otvoren do 19. marta.

     

    „Euroteh-gas“ DOO Zrenjanin zapošljava knjigovođu na određeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 065 546 99 00.

     

    Pročitajte još: Potrebni radnici za rad u Zrenjaninu na više različitih pozicija

     

    Poslodavac „Moderna-Stanić“ DOO Zrenjanin traži mehaničara, struke mehaničar, mašinista ili mašinbravar, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 11 88 737.

     

    NIS AD Novi Sad zapošljava 10 radnika na tornju-operatera, za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 31. marta. Kontakt telefon je 064 888 41 05 a e-mail adresa za slanje prijava je natalija.m.jovanovic@nis.eu

     

    Poslove nude i ovi poslodavci:

     

    Srednja škola u Novom Bečeju traži nastavnika matematike. Kontakt telefon je 771 077.

     

    Nastavnika matematike zapošljava i Osnovna škola „Đura Jakšić“ u Perlezu. Kontakt telefon za više informacija je 38 13 170.

     

    „Gas-komerc“ Zrenjanin traži vozača sa vozačkom dozvolom „B“ i „C“ kategorije, za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 405 49 75.

     

    „Trenč“ DOO Zrenjanin zapošljava dva elektroinstalatera za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 064 641 83 62.

     

    Aktuelni konkursi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija