Ekonomija Vesti Zrenjanin

Potrebni radnici za rad u Zrenjaninu na više različitih pozicija

oglasi za posao

Potrebni su radnici za rad u Zrenjaninu, a portal zrenjaninski.com objavljuje koji poslodavci zapošljavaju u ovom trenutku.

 

Poslodavcu „Samsic STM“ DOO Beograd za rad u Zrenjaninu potrebna su četiri molera-farbara sa trećim stepenom stručne spreme i više od tri meseca radnog iskustva. Firma zapošljava i četiri bravara, sa srednjom mašinskom školom i četiri limara sa trećim stepenom stručne spreme. I za ove pozicije traži se tri meseca radnog iskustva. Poslovi su na određeno vreme. Za više informacija kontakt telefoni su 064/828 52 98, i 060/333 59 53 ili e-mail nenad.spasojevic@samsic-see.com

 

„Celux“ Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme radnika na mašini za proizvodnju toalet papira. Kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail celux.zr@gmail.com ili se javiti na telefon broj 063 504 342.

 

Pročitajte još: „Dijamant“ zapošljava nove radnike, prijavljivanje do 23. marta

 

U kompaniji NIS otvoren je konkurs za poslove na benzinskim stanicama širom Srbije. Traži se više izvršilaca, a oglas nije vremenski ograničen.

 

Aktuelni konkursi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM