• Potrebni radnici za rad u Zrenjaninu na više različitih pozicija

    Potrebni su radnici za rad u Zrenjaninu, a portal zrenjaninski.com objavljuje koji poslodavci zapošljavaju u ovom trenutku.   Poslodavcu „Samsic STM“ DOO Beograd za rad u Zrenjaninu potrebna su četiri molera-farbara sa trećim stepenom stručne spreme i više od tri meseca radnog iskustva. Firma zapošljava i četiri bravara, sa srednjom mašinskom školom i četiri limara sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potrebni radnici za rad u Zrenjaninu na više različitih pozicija

    Potrebni su radnici za rad u Zrenjaninu, a portal zrenjaninski.com objavljuje koji poslodavci zapošljavaju u ovom trenutku.

     

    Poslodavcu „Samsic STM“ DOO Beograd za rad u Zrenjaninu potrebna su četiri molera-farbara sa trećim stepenom stručne spreme i više od tri meseca radnog iskustva. Firma zapošljava i četiri bravara, sa srednjom mašinskom školom i četiri limara sa trećim stepenom stručne spreme. I za ove pozicije traži se tri meseca radnog iskustva. Poslovi su na određeno vreme. Za više informacija kontakt telefoni su 064/828 52 98, i 060/333 59 53 ili e-mail nenad.spasojevic@samsic-see.com

     

    „Celux“ Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme radnika na mašini za proizvodnju toalet papira. Kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail celux.zr@gmail.com ili se javiti na telefon broj 063 504 342.

     

    Pročitajte još: „Dijamant“ zapošljava nove radnike, prijavljivanje do 23. marta

     

    U kompaniji NIS otvoren je konkurs za poslove na benzinskim stanicama širom Srbije. Traži se više izvršilaca, a oglas nije vremenski ograničen.

     

    Aktuelni konkursi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]