• Raspisani novi oglasi za posao, zapošljava i Opšta bolnica

    Raspisani su novi oglasi za posao. Među poslodavcima koji traže radnike nalazi se i Opšta bolnica u Zrenjaninu.   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava medicinsku sestru – tehničara, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je IV stepen stručne spreme. Zainteresovani kandidati treba da prilože molbu, CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi oglasi za posao, zapošljava i Opšta bolnica

    Raspisani su novi oglasi za posao. Među poslodavcima koji traže radnike nalazi se i Opšta bolnica u Zrenjaninu.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava medicinsku sestru – tehničara, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je IV stepen stručne spreme. Zainteresovani kandidati treba da prilože molbu, CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa, lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitisa B.

     

    Pročitajte još: Poljoprivredno gazdinstvo Sarvak nudi stalan radni odnos i redovnu platu

     

    Bolnici je potreban i pomoćni radnik za rad u kuhinji. Kandidati za to radno mesto moraju imati završenu osnovnu školu. Neophodno je i da dostave CV, overenu fotokopiju diplome, lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitisa B.

     

    Osnovna škola „Sveti Sava“ Stajićevo zapošljava nastavnika engleskog jezika, na određeno vreme, sa 40 posto radnog vremena. Više informacija na telefon 884 017.

     

    Zapošljava i „Gomex“

     

    Služba za upravljanje kadrovima u Vladi Republike Srbije raspisala je javni konkurs za popunjavanje položaja zamenika državnog pravobranioca, u odeljenju Državnog pravobranilaštva sa sedištem u Zrenjaninu. Uslov za konkurisanje je stečeno visoko obrazovanje iz oblasti pravnih nauka. Kandidati će proći testove provere. Rad je na vreme od pet godina.

     

    Pročitajte još: Kompanija Aptiv raste – otvara se još jedna fabrika u Novom Sadu!

     

    Osnovna škola „Stevan Knićanin“ Knićanin traži čistačicu, za rad na određeno vreme, sa 70 posto radnog vremena. Kontakt telefon za više informacija je 867 001.

     

    Kompanija „Gomex“ d.o.o Zrenjanin zapošljava 10 kasira – prodavaca, za rad u Zrenjaninu i Novom Sadu. Posao je na određeno vreme.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija