Ekonomija Vesti Zrenjanin

Kompanija Aptiv raste – otvara se još jedna fabrika u Novom Sadu!

kompanija aptiv

Kompanija „Aptiv“ je u svoj portfolio dodala još jednog ozbiljnog kupca, za čije potrebe otvara još jednu fabriku.

 

Zbog otvaranja novog proizvodnog pogona, kompanija „Aptiv“, koja posluje u Novom Sadu, raspisala je konkurs za posao.

 

Kompanija „Aptiv Mobility Services“ d.o.o. u Novom Sadu proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Osim iz Novog Sada, ova kompanija zapošljava i radnike iz Zrenjanina i okolnih mesta.

 

Tokom juna, svakog ponedeljka, od 10 časova, u Zrenjaninu, u prostorijama Gradske stambene agencije, predstavnici Aptiv-a organizovaće „Otvorena vrata“ kompanije. Tom prilikom imaćete mogućnost da čujete sve informacije o kompaniji i da se prijavite za posao. Prostorije Gradske stambene agencije nalaze se u Gimnazijskoj ulici 7.

 

Istog dana, dakle ponedeljkom, ali od 12 sati, razgovor za posao biće organizovan i u Melencima. Razgovori se održavaju u prostorijama Poljoprivrednog kluba, iznad bioskopske sale, u ulici Srpskih vladara.

 

Naredna „Otvorena vrata“ u Zrenjaninu i Melencima zakazana su već za ponedeljak, 17. jun.

 

Važno je istaći da je organizovan prevoz za oba pravca, i iz Zrenjanina, i iz Melenaca, koji pokriva i Elemir. To znači da svi zainteresovani iz Zrenjanina, Melenaca i Elemira mogu doći na razgovor i zaposliti se u kompaniji Aptiv.

 

Bitno je naglasiti i da kandidati ne moraju biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na razgovor za posao. Takođe, oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da se prijave na telefon 060/ 889 25 34. Mogu i da pošalju svoju biografiju na aptivposao@aptiv.com

 

Ovo ne važi samo za građane Zrenjanina, već i okolnih mesta, kao što su Elemir, Melenci, Žabalj, Titel, Mošorin, Knićanin…

 

Sve što ih zanima u vezi sa kompanijom „Aptiv“, ali i o radnom angažmanu, zainteresovani mogu saznati u direktnom razgovoru sa predstavnicima kompanije, ili putem pomenutog broja telefona.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM