Ekonomija Vesti Zrenjanin

Poslovi u Zrenjaninu i okolini: Potrebni prodavci, magacioneri i vozači

oglasi za posao

Zanimaju li vas poslovi u Zrenjaninu i okolini? Ako je odgovor potvrdan, u nastavku pogledajte nove oglase koje su raspisali ovdašnji poslodavci.

 

U kompaniji „BB Trade“ otvoren je konkurs za prodavce u više mesta u srednjem Banatu, i to u Zrenjaninu, Perlezu, Čenti, Melencima i Aradcu. Od kandidata se traži srednja stručna sprema, III i IV stepen, zatim osnovno poznavanje rada na računaru, odlične komunikativne sposobnosti i odlične organizacione sposobnosti. Iskustvo u trgovini je poželjno. Kompanija nudi fiksnu zaradu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima, stručno usavršavanje, treninge i mogućnost napredovanja, kao i nematerijalne i materijalne nagrade. Zainteresovani za posao mogu se PRIJAVITI OVDE.

 

PROČITAJTE JOŠ: Četiri zrenjaninske firme zapošljavaju radnike na različitim pozicijama

 

Trgovinskoj radnji „Bio farma Šokšić plus“ iz Taraša potrebna su dva radnika magacionera, za rad na poslovima pakovanja voća i povrća. Uslov za konkurisanje je minimum osnovna škola. Radno iskustvo nije bitno, a posao je na neodređeno vreme. Mesto rada je Taraš. Zainteresovani kandidati mogu se javljati na kontakt telefon 069/440 66 27.

 

„Transport Bačić“ DOO Zrenjanin zapošljava vozača na neodređeno vreme. Uslov je srednja škola 2. stepen, vozačka dozvola „C“ kategorije, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 065/521 76 52.

 

Koji poslovi u Zrenjaninu su trenutno u ponudi možete pratiti u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM