Ekonomija Vesti Zrenjanin

Dom zdravlja u Zrenjaninu zapošljava nemedicinsko osoblje

hitna pomoć

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina je, zbog povećanog obima posla, raspisao dva nova konkursa za zapošljavanje.

 

Ovoj ustanovi potreban je jedan vozač kola sanitetskog transporta. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, do povratka na rad odsutnog zaposlenog. Uslovi su srednje obrazovanje u trajanju od tri godine i vozačka dozvola „B“ kategorije.

 

Zainteresovani kandidati dužni su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenoj školi i fotokopiju vozačke dozvole. Treba da dostave i potvrdu o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile. Ukoliko ne postoji dokaz o vakcinaciji ili niste vakcinisani protiv virusa morbila, neophodno je da uradite analizu prisustva antitela na morbile IgG klase i rezultat dostavite sa dokumentacijom.

 

PROČITAJTE JOŠ: Aktuelni konkursi za zapošljavanje: Traže se spremačica i vozač

 

Dom zdravlja u Zrenjaninu zapošljava i jednu spremačicu prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, do povratka na rad odsutne zaposlene. Jedini uslov je završena osnovna škola.

 

Zainteresovani kandidati dužni su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom i overenu fotokopiju diplome o završenoj osnovnoj školi. Potrebno je, kao i u prethodnom konkursu, da dostave i potvrdu o vakcinalnom statusu.

 

Prijave na oglas podnose se Domu zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin, Dr Emila Gavrila 25, sa naznakom „za oglas“, u roku od osam dana.

 

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

 

Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM