Ekonomija Vesti Zrenjanin

Raspisana tri nova konkursa za zapošljavanje radnika u Zrenjaninu

oglasi za posao

Ovih dana raspisana su tri nova konkursa za zapošljavanje radnika u Zrenjaninu, koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj ekonomskoj rubrici.

 

Poslodavac „Mio Mar Agrar“ DOO Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje doktora veterine-veterinara. Od kandidata se zahteva fakultetska diploma iz oblati veterine i radno iskustvo više od jedne godine. Za zaposlene je obezbeđen prevoz i ishrana, a posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na mejl miomaragrar@yahoo.com

 

PROČITAJTE JOŠ: Firmama u Zrenjaninu potrebni vozači, električari i administrativni radnici

 

Preduzeće za proizvodnju i usluge „MLX” iz Zrenjanina zapošljava radnika u proizvodnji. Potreban nivo kvalifikacija je osnovna škola, a radno iskustvo nije bitno. Rad je smenski, a posao je na određeno vreme. Kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 069/107-00-53.

 

“Farkaš home invest” DOO Zrenjanin traži vozača sa vozačkom dozvolom “C” kategorije, sa srednjom školom 3. stepena smer saobraćaj i sa radnim iskustvom više od tri meseca. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefone 064/850-92-92 i 064/850-92-91 ili da dostave svoj CV na e-mail adresu farkashomeinvest@gmail.com

 

Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM