• Firmama u Zrenjaninu potrebni vozači, električari i administrativni radnici

    Vozači, električari i administrativni radnici zanimanja su koja su trenutno tražena na tržištu rada u Zrenjaninu.   DOO „Elko trade“ Zrenjanin zapošljava dva električara-automatičara. Od kandidata se traži diploma srednje škole – elektrotehnika i telekomunikacije. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme.   Ista firma traži i mašinbravara, strugara ili mašinskog tehničara konstruktora. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Firmama u Zrenjaninu potrebni vozači, električari i administrativni radnici

    Vozači, električari i administrativni radnici zanimanja su koja su trenutno tražena na tržištu rada u Zrenjaninu.

     

    DOO „Elko trade“ Zrenjanin zapošljava dva električara-automatičara. Od kandidata se traži diploma srednje škole – elektrotehnika i telekomunikacije. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme.

     

    Ista firma traži i mašinbravara, strugara ili mašinskog tehničara konstruktora. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme.

     

    Zainteresovani se mogu javiti na kontakt telefon 060/523 11 40, svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Poslovi na neodređeno vreme: Zrenjaninske firme traže radnike

     

    „Farkaš trans travel“ DOO Zrenjanin zapošljava dva vozača autobusa. Posao je terenski, uz probni rad od mesec dana, i radni odnos na određeno vreme. Od kandidata se traži III nivo kvalifikacije, potrebna je vozačka dozvola „D“ kategorije, i najmanje tri meseca iskustva u radu na istim ili sličnim poslovima.

     

    Istoj firmi potrebna su dva administrativna radnika, sa srednjom školom 4. stepena, dok radno iskustvo nije bitno. Obavezno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije i viši nivo računarskih veština, a posao je na određeno vreme. Svi zainteresovani mogu se javiti na kontakt telefon 064/850 92 91.

     

    I preduzeću za transportnu delatnost „Banat trans“ iz Zrenjanina potrebni su vozači. Ova firma zapošljava dva vozača autobusa. za rad na određeno vreme. Istoj firmi potrebno je i lice za rad na poslovima spremačice – higijeničarke, za rad na određeno vreme. Uslov za kandidate je diploma osnovne škole.

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin