• Rad zaposlenih u agenciji za nekretnine „Gsigma“ organizovan od kuće

    Agencija za nekretnine „Gsigma“ u potpunosti poštuje preporuke u vezi sa radom i ponašanjem u uslovima vanrednog stanja. Stoga je rad zaposlenih organizovan od kuće.   – Mi se bavimo delatnošću koja u redovnim okolnostima uključuje mnogo kontakata sa ljudima. Odgovorni smo prema sebi i našim porodicama, ali jednako smo odgovorni i prema našim klijentima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rad zaposlenih u agenciji za nekretnine „Gsigma“ organizovan od kuće

    Agencija za nekretnine „Gsigma“ u potpunosti poštuje preporuke u vezi sa radom i ponašanjem u uslovima vanrednog stanja. Stoga je rad zaposlenih organizovan od kuće.

     

    – Mi se bavimo delatnošću koja u redovnim okolnostima uključuje mnogo kontakata sa ljudima. Odgovorni smo prema sebi i našim porodicama, ali jednako smo odgovorni i prema našim klijentima – ističe u izjavi za portal zrenjaninski.com Gordana Božić, vlasnica „Gsigme“.

     

    Rad od kuće isključuje neke od aktivnosti, kao što su razgledanje nekretnine, što je vrlo važno kupcima.

     

    – Naši kontakti su otvoreni, telefoni, ali pre svega mejlovi, za sve informacije koje su našim klijentima potrebne u ovom trenutku. Finansijski tokovi funkcionišu, u smanjenom obimu, ali to jeste garancija da ćemo u trenutku kada izađemo iz ove vanredne situacije praktično nastaviti tamo gde smo se privremeno zaustavili pre desetak dana – ističe Božić.

     

    Pročitajte još: MOJ IZBOR: „Dijamant“ osvojio titulu „Najomiljeniji proizvođač u Srbiji“

     

    Prema njenim rečima, ovo vreme treba iskoristiti za prikupljanje informacija.

     

    – Preporučujem i onima koji bi da kupe nekretninu, ali i koji bi da je prodaju, da posete veb sajt agencije „Gsigma“, pogledaju ponudu, cene, uporede… Razmisle o svojim željama, a kako smo sada svi više u kući, da se konsultuju i razmene mišljenje sa najbližima, čuju njihove želje, ideje, pa da zajedno, kada prođe vanredno stanje, donesu najbolju odluku. A mi smo spremni da na najbolji mogući način uskladimo želje i mogućnosti – zaključuje Gordana Božić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija