• MOJ IZBOR: „Dijamant“ osvojio titulu „Najomiljeniji proizvođač u Srbiji“

    I u 2020. godini potrošači u Srbiji izabrali su najbolje domaće proizvode i brendove. Na osnovu njihovih glasova, kompanije čiji su proizvodi označeni kao omiljeni, osvojile su priznanja „Moj izbor 2020“.   Akciju „Moj izbor“ po deseti, jubilarni put organizovalo je udruženje „Moja Srbija“ sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MOJ IZBOR: „Dijamant“ osvojio titulu „Najomiljeniji proizvođač u Srbiji“

    I u 2020. godini potrošači u Srbiji izabrali su najbolje domaće proizvode i brendove. Na osnovu njihovih glasova, kompanije čiji su proizvodi označeni kao omiljeni, osvojile su priznanja „Moj izbor 2020“.

     

    Akciju „Moj izbor“ po deseti, jubilarni put organizovalo je udruženje „Moja Srbija“ sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji.

     

    Titulu „Najomiljeniji proizvođač u Srbiji“ ove godine je ponela kompanija „Dijamant“. „Dijamant“ je dobio i Zlatnu plaketu za desetogodišnje liderstvo u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“.

     

    Pročitajte još: Novo radno vreme prodajnih objekata kompanije „Gomex“

     

    Priznanje „Moj izbor“ jedinstveno je po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Izuzetno, za ovu nagradu mogu biti nominovani i strani proizvodi i brendovi, ukoliko poslovanje njihovih kompanija odlikuju značajne investicije u Srbiji, visoka društvena odgovornost i slično.

     

    Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se oko 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija. Glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu glasali su korisnici interneta. Brendovi sa najvećim brojem glasova plasirali su se u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje organizovano je na terenu, metodom „lice u lice“. U deset gradova Srbije glasalo je ukupno 2010 potrošača.

     

    Pročitajte još: Vanredno radno vreme PerSu marketa od ponedeljka, 23. marta

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]