• Propao i peti pokušaj prodaje: Niko ne želi preostalu imovinu „Agroživa“

    Preostala imovina žitištanskog „Agroživa“, koju čine žigovi i poslovni prostor u zgradi lokalne samouprave u Žitištu, nije pronašla vlasnika ni putem neposredne pogodbe.   PROČITAJTE JOŠ: Zbog fabrike “Linglong Tajer” budžet godišnje bogatiji za stotine miliona   Peti pokušaj prodaje bio je zakazan za 18. maj, ali se još pre nekoliko dana znalo da od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Propao i peti pokušaj prodaje: Niko ne želi preostalu imovinu „Agroživa“

    Preostala imovina žitištanskog „Agroživa“, koju čine žigovi i poslovni prostor u zgradi lokalne samouprave u Žitištu, nije pronašla vlasnika ni putem neposredne pogodbe.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zbog fabrike “Linglong Tajer” budžet godišnje bogatiji za stotine miliona

     

    Peti pokušaj prodaje bio je zakazan za 18. maj, ali se još pre nekoliko dana znalo da od prodaje nema ništa. Naime, niko nije uplatio depozit, koji je bio uslov za učešće u postupku prodaje.

     

    Vrednost žigova, koji su nuđeni na prodaju, procenjena je na nešto više od 106 miliona dinara, a poslovni prostor u zgradi lokalne samouprave procenjen je na 42.616.807 dinara.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Koji su naredni koraci stečajne upravnice Dragice Arsić i ima li šanse da se od prodaje poslednje imovine „Agroživa“ poverioci konačno namire, videće se u narednom periodu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]