• Prodata kuća u Jankovom Mostu: Seoski ambijent mnogima i dalje zanimljiv

    Samo dan nakon što je na portalu zrenjaninski.com objavljeno da je danas moguće razgledati kuću u Jankovom Mostu, koja je ponuđena na prodaju, ovaj stambeni objekat je dobio nove vlasnike.   Agent „Gsigme“ iz Zrenjanina Emilija Nan oduševljena je velikim interesovanjem koje je ova kuća izazvala.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju četvorosobna kuća u naselju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prodata kuća u Jankovom Mostu: Seoski ambijent mnogima i dalje zanimljiv

    Samo dan nakon što je na portalu zrenjaninski.com objavljeno da je danas moguće razgledati kuću u Jankovom Mostu, koja je ponuđena na prodaju, ovaj stambeni objekat je dobio nove vlasnike.

     

    Agent „Gsigme“ iz Zrenjanina Emilija Nan oduševljena je velikim interesovanjem koje je ova kuća izazvala.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju četvorosobna kuća u naselju Bagljaš (Foto)

     

    – Jako puno poziva i potencijalnih kupaca. Komšiluk koji je sa zanimanjem pratio šta se dešava je zadovoljan što će dobiti nove komšije. Baš jedan lep doživljaj. A na kraju, uspešno završen posao. Zaista lepi utisci – kaže za naš portal Emilija Nan.

     

    Emilija se dobro pripremila i naučila sve što treba o kući i njenoj bogatoj istoriji. Ispričala je i priču o selu, kao i kanalu DTD koji je prava blagodet. I to je bila ona prava kombinacija.

     

    Tek da zagolicamo pažnju – novi vlasnici stižu iz okoline Beograda. Kažu, vole Vojvodinu i osećaju se Vojvođanima. Žele da vreme provode u miru, tišini, zelenilu, svemu što Jankov Most nudi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ne propustite veliku Black Friday akciju – 25. novembra 25% popusta!

     

    Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, inače višegodišnji partneri, zahvaljuju se svima na pokazanom interesovanju i obećavaju još ovakvih zanimljivih ponuda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija