• Na prodaju četvorosobna kuća u naselju Bagljaš (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je četvorosobna kuća u naselju Bagljaš.   Ukoliko volite život u miru i zelenilu, ukoliko želite lepo dvorište i komforan život u stambenom delu, ovo je prava kuća za vas.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju jednosoban stan u Ulici junaka Milana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju četvorosobna kuća u naselju Bagljaš (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je četvorosobna kuća u naselju Bagljaš.

     

    Ukoliko volite život u miru i zelenilu, ukoliko želite lepo dvorište i komforan život u stambenom delu, ovo je prava kuća za vas.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju jednosoban stan u Ulici junaka Milana Tepića (Foto)

     

    U pitanju je prizemnica površine 125 kvadratnih metara, koja se nalazi na placu od 999 kvadrata. Površina pomoćnih objekata je 111 kvadrata.

     

    U prednjem delu kuće je dnevna soba. Trpezarija je spojena sa kuhinjom. U ovom delu je smešteno i kupatilo. Ovaj stambeni objekat ima tri spavaće sobe. U nastavku kuće nalazi se garsonjera.

     

     

    Kroz kuću je sproveden gas, a grejanje je na plinske peći.

     

    Ono što je kod ove kuće velika prednost jeste da je možete kupiti uz pomoć stambenog kredita.

     

    Četvorosobna kuća na Bagljašu sa odvojenom garsonjerom košta 55.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ne propustite veliku Black Friday akciju – 25. novembra 25% popusta!

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija