• Prodaju naknadno pronađeno zemljište u vlasništvu ZZ „Mužljanski ritovi“

    Stečajna upravnica Dragica Arsić oglasila je prodaju naknadno pronađene nepokretne imovine ZZ „Mužljanski ritovi“, i to metodom neposredne pogodbe.   Na prodaju je ponuđeno zemljište u Mužlji, koje je kategorisano kao njiva prve klase, ukupne površine 10.220 kvadratnih metara. Procenjena vrednost imovine je 6,6 miliona dinara, a ova suma nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prodaju naknadno pronađeno zemljište u vlasništvu ZZ „Mužljanski ritovi“

    Stečajna upravnica Dragica Arsić oglasila je prodaju naknadno pronađene nepokretne imovine ZZ „Mužljanski ritovi“, i to metodom neposredne pogodbe.

     

    Na prodaju je ponuđeno zemljište u Mužlji, koje je kategorisano kao njiva prve klase, ukupne površine 10.220 kvadratnih metara. Procenjena vrednost imovine je 6,6 miliona dinara, a ova suma nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na bilo koji način obavezujuća.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Livnica “Radijator” ostala dužna za struju stotine miliona dinara!

     

    Pravo učešća u postupku prodaje imaju sva pravna i fizička lica koja otkupe prodajnu dokumentaciju i uplate depozit. Otvaranje ponuda zakazano je za sutra.

     

    Iako je stečajni postupak nad Zemljoradničkom zadrugom „Mužljanski ritovi“ iz Mužlje završen krajem novembra 2016. godine, i dalje se vodi postupak nad stečajnom masom. Od nekada vredne imovine ove zadruge za prodaju je ostalo još zemljište u Mužlji, u ulici Bartok Bele i Jožefa Atile, površine 6.389 i 3.831 kvadratni metar.

     

    Zemljoradnička zadruga „Mužljanski ritovi“ je osnovana davne 1975. godine, a izbrisana je iz registra privrednih društava u januaru 2017. godine. Stečajni postupak je pokrenut u julu 2010. rešenjem Privrednog suda u Zrenjaninu. Posle toga je usledila rasprodaja imovine zadruge, kako bi bila namirena potraživanja poverilaca.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zadruga je svojevremeno u posedu imala i stambeno – poslovni prostor u Mužlji, nekoliko pomoćnih objekata i poljoprivredno zemljište.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]